Some home improvements

30/05/2013



Olenko minä ainoa, vai onnistuvatko muutkin näin kesää kohti täyttämään kalenterinsa kaikilla todella tärkeillä asioilla ja muilla kissanristiäisillä? Nimittäin nyt on taas juostu tukka putkella sellaista vauhtia...! Onneksi tekemiset ovat olleet suurimmaksi osaksi erittäin mieluisia, joten valittamisen aihetta ei onneksi paljoa ole :) Eilen kuitenkin ehdin edes hetken hengähtää kotona, ja sain tehtävälistalta ruksittua perusteellisen siivouksen (ja nokkoslettujen paistelun). Nyt on imuroitu ja lattiat mopattu (tosin pienen tahmatassun ansioista lattioita saisi olla moppaamassa harva se päivä), ja toissapäiväisen Ikea-visiitin saldokin on saatu ujutettua mukaan sisustukseen.

id_nosto

Sain nimittäin vihdoin hankittua uuden sohvanpäällisen Ektorp-sohvaani, ja edellinen päällys pääseekin nyt ansaitulle pesutauolle. Päädyin tuollaiseen puhtaanvalkoiseen helpon materiaalinsa (normaali konepesu) sekä hintansa vuoksi - aiemmin haaveilemani harmaa päällinen maksoi lähes uuden sohvan verran, joten päätin viisammaksi tyytyä tuohon alle satasen vaihtoehtoon. Aiemmin mainitsemani tahmatassun vuoksi ostin istuintyynyille kuitenkin suojaksi Gurli-huovan, joka myös kestää konepesua. Valikoimassa oli myös esim. tummanharmaita vastaavanlaisia huopia, jotka voisivatkin sopia tuohon syksyksi/talveksi...



Nyt kun katsoo, niin olisi sen silitysraudan kanssa voinut olla ehkä hieman huolellisempi... Vähän löytyy tuota pakettiin sullomisesta seurannutta kurttua siloitteluyrityksistä huolimatta! Ehkäpä ne siitä oikonevat ajan kanssa itsekseen :) Mutta mitäs teille kuuluu! Toivottavasti olette pystyneet nauttimaan näistä ihanista ilmoista, joita ainakin Helsingissä ja Lahdessa on ollut. Ja kohtahan on taas jo viikonloppu, eli oikein rattoisaa torstai-päivää kaikille!

1 comment:

© Happy daysAll rights reserved