Christmas gift for you: Printable Calendar 2016

26/12/2015

Hei ihanaiset, toivottavasti teillä on sujunut joulu tähän mennessä hyvin! Minulla olisi teille pienimuotoinen joululahja, jonka tosin pääsen antamaan vasta nyt joulupäivien jälkeen.

(Samainen lahja löytyi nimittäin painettuna muutamasta läheisille annetusta paketista, enkä voinut spoilata heidän lahjojaan ennen joulua, heh.)Lahjani teille on vuoden 2016 printattava kalenteri, jonka olen itse suunnitellut ja taittanut. Kalenterissa on oma sivunsa jokaiselle kuukaudelle, ja se on kooltaan 150 x 290 mm – kalenterin voi siis printata näppärästi A4-kokoiselle paperille.

Voit napata kalenterin vaikka magneetilla jääkaapin oveen, paperiklipsulla seinälle roikkumaan tai kirjoitusalustaan kiinnitettynä työpöydälle nojailemaan. Tyyli on vapaa!Lataa kalenteri itsellesi täältä!

(Kalenteri on ladattavissa tammikuun 2016 loppuun saakka, tämän jälkeen sitä voi tiedustella minulta sähköpostitse.)

9 comments:

 1. Wow! Aivan mielettömän hieno, olet niin taitava Ida! :) Latasin heti ja pitääkin tulostaa ja kehittää vaikka seinälle tuolla tavalla klipsulla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos Janica! Ihana kuulla että tykkäät, kiva jos pääsee uuteen kotiisi hengailemaan! :)

   Delete
 2. Voi vitsit miten hieno - sinä se osaat! Mäkin laitan pikimmiten lataukseen, josko tämän laittaisi vaikka työpöytää koristamaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jonna! :) Kiva jos kalenteri pääsee sinunkin kotiisi!

   Delete
 3. Tosi ihana idea ja toteutus! :)

  ReplyDelete
 4. Hieno kalenteri! :) Sama idea oli itselläkin mielessä mutta katsotaan ehdinkö saamaan projektin päätökseen vielä tammikuun aikana... Sama projekti on itse asiassa jo viime vuodelta kesken, sillä päädyinkin kesken kaiken tekemään Instagram-kalenterin: http://hassutellen.blogspot.fi/2015/01/kalenteri-instagram-kuvista.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Hansu! Tuo Instagram-kalenterikin on oikein hauska idea! :)

   Delete
 5. Moikka! Tämä kalenteri on aivan ihana! Saako tätä enään mistään vuodelle 2016? :--)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved