Secondhand- ja muita putiikki-vinkkejä Kööpenhaminaan

31/08/2019


Kuvassa tanskalaisen Gannin secondhandina ostettu mekko. Kuva: Lilli


Olimme Asennemedian toimistoporukan kanssa pienellä inspiraatio- ja tyky-matkalla Kööpenhaminassa heinäkuun lopulla. Päiviin mahtui työntekoa ja asiapitoista ohjelmaa, mutta myös vapaata haahuilua Kööpenhaminassa (sekä paljon syömistä). Oltiin työkamujen kanssa listattu ylös erilaisia vintage-kauppoja ja muita must see -putiikkeja.

Tässä listattuna paikkoja, joissa arvovaltainen Asenne-tuomaristomme suosittelee piipahtamaan!




O-S-V Secondhand


O-S-V SECONDHAND
Peder Hvitfeldts Stræde 4

Yksi Köpiksen ensimmäisistä secondhand-kaupoista, josta löytyy niin naisten kuin miestenkin vaatteita. Enemmän paikallisia ja pienempiä kuin isoja merkkejä. Liikeen esillepano tyylikäs ja hinnat sopivat.



LULA 2NDHAND LUXURY
Antonigade 9

Paljon löytöjä pienessä neliömäärässä! Voi löytyä vaikka mitä upeaa, kun jaksaa vain kahlata. Suurin osa arkikäyttöön sopivaa vaatetta takeista mekkoihin, housuihin ja villapaitoihin. Myös jonkinverran kenkiä ja laukkuja. Hintaluokka merkkeihin suhteutettuna kohtuullinen. Kaupan yhteydessä myös söpö kahvila.



MAGNOLIAS LUKSUS 2NDHAND
Købmagergade 5

Jos etsit secondhandina kalliita desing-merkkejä, niin täältä löytyy! Paljon luksus-merkkien laukkuja ja kenkiä, iso valikoima myös naisten vaatteita juhlamekoista nahkatakkeihin.




Time's Up Vintage // Lula 2ndhand Luxury


I BLAME LULU
Rosenvængets Alle 8, Gl. Kongevej 101, Store Regnegade 24

I Blame Lululla on Köpiksessä kolme liikettä, me kävimme Store Regnegadella. Hyvin kööpenhaminalainen valikoima naisten vaatteita, kenkiä sekä joitain ketjun omia tuotteita (firsthand).



TIME'S UP VINTAGE
Krystalgade 4

Tyylikäs vintage-kauppa, jossa selkeästi useamman vuosikymmenen ajalta löytöjä. Upea kuratoitu valikoima niin miehille kuin naisillekin. Hinnat omaan makuuni hieman kalliimmat.



EPISODE
Larsbjørnsstræde 8

Kaksikerroksinen liike, jossa todella paljon street-henkistä vaatetta. Varaa aikaa kahlaamiseen. Episode on ketju, jolla liikkeitä useissa maissa & kaupungeissa.



CARMEN
Larsbjørnsstræde 7

Pieni vintage-kauppa, josta mieleeni jäivät kimonot, ihanat hiuspinnit, bootsit ja nahkatakit. Paljon löytöjä vuosien varrelta, muutakin kuin viimevuosien trendejä.




Another núe // GANNI Postmodern


ANOTHER NÚE
Krystalgade 3

Another nuéssa ja tämän sisarliike Núessa (Gl. kongevej 111) myynnissä valikoima tyylikkäitä tanskalaisia ja kansainvälisiä merkkejä, muun muassa Nué notes, Lovechild, APT, Toteme MKT Studio...



GANNI POSTMODERN
Overgaden Oven Vandet 40

GANNI Postmodernissa on myynnissä GANNIn edellisten mallistojen vaatteita hieman edullisimmin hinnoin.




Stilleben // Poster & Frame


STILLEBEN
Niels Hemmingsens Gade 3

Ihania sisustustuotteita savikipoista, laseihin ja tyylikkäisiin printtituotteisiin. Valikoimaa löytyy edullisesta paperitavarasta aina muutaman tonnin design-valaisimiin.



POSTER & FRAME
Niels Hemmingsens Gade 6

Mykistyttävä julistekauppa, joka on täynnä skandinaaviseen kotiin sopivaa printtiä! Valinnanvaraa upeiden printtien välillä on niin paljon, että meinaa seota.




Cinnober


CINNOBER
Landemærket 9

Pieni ja tyylikäs kirjakauppa Rundetaarnin kulmilla. Valikoimassa ihania paperituotteita, design- ja taidekirjoja sekä toimistotarvikkeita. Kööpenhaminalaisen Notem Studion muistivihkoja myydään muun muassa täällä.



BEAU MARCHÉ BUTIK
Ny Østergade 32

Beau Marché on yksi lempikahviloistani Köpiksessä, mutta heillä on viereisessä liiketilassa myös tyylikäs sisustuskauppa, joka sekoittaa sekä uutta että vanhaa.



EDISON & CO
Sønder Blvd. 39

Kunnostettujen kalusteiden ja valaisimien vintage-kauppa. Tämä oli valitettavasti kiinni ohi kulkiessamme, joten en päässyt sisällä hypistelemään, mutta jäin kyllä kuolailemaan tuotteita toviksi ikkunan eteen.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved