Five things about me

31/05/2013

Sain ihanalta Emmiltä viiden asian haasteen, ja tässä olisivatkin omat vastaukseni kysymyksiin. Kuvituksena ihania kesäisiä kuvia, jotka olen löytänyt Pinterestin kautta. Cause you know, summer in my mind ja sitä rataa! :)Viisi asiaa, joita tarvitsen päivittäin:
Käsirasva, sitruunavesi, iloiseksi tekevä ruoka (marjoja, kasviksia, siemeniä, luomulihaa, yrttejä, kalaa, tummaa suklaata...), lähesteni ihmisten hymyt ja Midin halaukset.

Viisi kirjaa, joita suosittelen muille:
Antoine de Saint-Exupéryn Pikku Prinssi, Mireille Guilianon Ranskattaret eivät liho, Anders Eenfeldtin Ruokavallankumous, Shlomo Venezian Sonderkommando - tarinani Auschwitzista ja vaikka Audrey Niffeneggerin Aikamatkustajan vaimo. Tykkään lukea todella paljon ja ihan laidasta laitaan: niin tyttöhömppää Sophie Kinsellalta kuin historiaan littyviä ja omaelämänkerrallisiakin teoksia.Viisi materiaalista lahjatoivetta:
Hayn valkoinen Tray Table, Marc by Marc Jacobsin Flipping Out Satchel mustana, uudet Nike Free 5.0:t, Chanelin 2.55 sekä kunnollinen valurautapannu.

Viisi paikkaa, joissa haluaisin käydä:
Uusina kohteina haluaisin valloittaa New Yorkin sekä Amsterdamin. Vanhoista tutuista haluaisin palata taas Provencen maaseudulle, Saksan Baijeriin (ainakin Augsburgiin, Müncheniin ja Garmischiin!) sekä always and forever, Pariisiin.

Viisi adjektiivia, jotka kuvaavat minua:
Suunnitelmallinen, järjestelmällinen, iloinen, ujo, oikea kodinhengetär.Viisi lempiruokaani:
Parsa kaikissa muodoissaan! Syön myös todella vähän herkkuja, eli niiden nautiskelu on aika spesiaalia ja yhdistyy yleensä johonkin ihanaan tapahtumaan. Lemppariherkkuja ovat macarons, croissantit, artesaanijäätelö (mieluiten joku marjaisa) sekä suklaa kakkuna, fondantina, praliineina tai ihan paloina (tumma, vähintään 70 %). Olen kyllä aikamoinen herkkusuu, mutta onneksi itsehillintää on sen verran, ettei jokapäivä tule näitä lempiruokia syötyä ;)

Viisi elämänohjetta, jotka haluaisin jakaa teidän kanssanne:
"The only person you are destined to become is the person you decide to be." (Ralph Waldo Emelson)

"Life doesn't have to be perfect to be wonderful."

"Être libre de temps en temps (be free from time to time)."

"Collect moments, not things."

"You may never forget what is worth remembering nor ever remember what is best forgotten."


Tämä haaste onkin jo ilmeisen monessa lukemassani blogissa pyörinyt, joten heitän avoimen haasteen kaikille, jotka eivät ole vielä näihin kysymyksiin vastanneet!


Pics: a-nita, Ikea Livet hemma, unknown, Ikea Livet hemma, Kallie Brynn, unknown

5 comments:

 1. Luen iteki aika paljon ja huomaa, että kesä on tullu ku nää Kinsellan kirjat tulee entistä enemmän mukaan pokkarikaupasta :D En tiedä mikä siinä on, mut oon huomannu et kesäisin luen enemmän hömppää ja talvisin sitten muita kirjoja :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kesä on varmaan muutenkin niin kevyttä aikaa, ettei siinä jaksa paljon syvällisiä ja filosofisia kirjoja lueskellä ;) Hömppä soljuu mukavasti aurinkotuolissa maaten tai mansikoita syöden!

   Delete
 2. Olipa ihana lukea tätä ja sain samalla myös muutaman kirjavinkin, kiitos! :)
  Ihanaa viikonloppua! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kiva että sait vinkkejä! Itsekin aina tykkään lukea kirjasuosituksia, kirjakaupassa menee niin sekaisin tarjonnasta ettei tiedä mistä aloittaisi! :D
   Ihanaa alkanutta viikkoa Maijalle! <3

   Delete
 3. Hei kivaa, että tartuit tähän, näitä on niin mukava lukea! Taidan itsekin ottaa kirjavinkkejä ylös, kun on tullut luettua niin huonosti viime aikoina... Toivottavasti kesällä olisi enemmän aikaa :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved