Last outfit of April

03/05/2013


Takki Sisters Point, huivi Gant, neule Ralp Lauren, kauluspaita ja kengät H&M,
farkut Zara, laukku Louis Vuitton


Palataan vielä hetkeksi huhtikuun puolelle ja vappuaaton asuun! Olin ystävieni kanssa Töölön suunnalla istumassa iltaa, kokkailemassa ja nauttimassa muutaman lasin kuohuvaa. Illan agenda oli siis varsin rento, kuten asukin! Ihanainen E toi Helsinkiin tullessaan tuliaisia Pariisista, ja tuliaispinosta löytyi myös La Vallée Villagesta tilaamani Ralph Laurenin vaalea puuvillainen palmikkoneule.

Vappuaaton menulta löytyi tällä kertaa megahampurilaisia (noin 200 g pihvi, cheddaria, pekonia, avokadoa, salaattia, tomaattia, kurkkua, majoneesia ja ketsuppia...), lohkoperunoita, Kanniston rahkamunkkeja sekä tippaleipää. Viimeisintä en olekaan varmaan kymmeneen vuoteen syönyt, ja taas pohdin koko "leivoksen" funktiota. Maistuu rasvalta ja tomusokerilta... Jos joku on keksinyt tippaleivän syvimmän olemuksen, voisiko sen kertoa myös minulle? :D


// The last outfit of April, when I was at my friend's place cooking, eating and having fun. The night was casual and so was my outfit. The Ralph Lauren shirt is a newbie my sweet friend E brought me from Paris.

2 comments:

  1. ihanan muhkea nuttura!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Muhkeuden salaisuutena on eilinen harjaamaton ja tuulesta föönauksen saanut takkutukka ;D

      Delete

© Happy daysAll rights reserved