Restaurant Day: The cassis is not enough

18/05/2013
Tänään vietetään 9. virallista Ravintolapäivää, kuten moni on ehkä huomannutkin! Me kävimme ystävieni kanssa testaamassa Linjan Burgerin hamppareita, jotka keräsivät kyllä pisteet kotiin itsetehdyistä sämpylöistä, herkullisesta pihvistä sekä maukkaasta majoneesista! Ystäväni söi vielä samaan settiin nutella crêpen, joka oli kuulemma maukeas sekin. Toinen ystäväni testasi Vauhti grillin itsetehtyjä makkaroita, varhaisperunasalaattia ja chilikaalisalaattia. Näytti (ja kuulemma myös maistui) todella hyvältä! Kokeilimme myös Fairy Cakesin tarjontaa, minä söin herkullisen tuoreen korvapuustin ja ystävä minttusuklaacupcaken.

Nappasin vielä kotimatkalla Porthaninkadulta Licence to Bakesta suussasulavimman The cassis is not enough – Kun cassis-suklaamoussekakku ei riitä -kakkupalan. Aivan tavattoman hyvää! Ja tällaisena James Bond -fanina en voinut kuin nauraa ihastuksesta heidän keksimälleen teemalle! Muutenkin minusta tämä Ravintolapäivän idea on mahtava, ja on ollut kiva huomata miten idea on levinnyt ja ihmiset oikeasti jaksavat panostaa myymiinsä ruokiin sekä "ravintoloiden" ulkoiseen olemukseen. Seuraavaa ravintolapäivää odotellessa! (Nyt päivän tärkeimpään, eli jääkiekkopeliin... Heja Finland!)


// Today's the 9th official Restaurant Day and I've been out strolling Helsinki with my friends. On my way home I bought this super delicious James Bond inspired cake called "The cassis is not enough". Yummy!

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved