Stripes on the couch

05/05/2013Kuluneella viikolla olohuoneen sohva sai vähän raikkaamman ilmeen, kun vaihdoin isojen sohvatyynyjen päälliset hiekanvärisestä mustavalkoraidallisiin. Se on hassua, miten näinkin pieni asia voi muuttaa jotenkin koko huoneen ilmettä! Samalla tavalla, kuin leikkokukat ruokapöydällä - ihan kuin kokonaan uusi sisustus! Tilasin tyynynpäälliset H&M nettikaupasta, ja tulivatkin kotiin yllättävän nopeassa aikataulussa (jotenkin kohdallani nuo Hennesin pakettien toimitukset aina venyvät ja venyvät...). Ihan täysin saumattomasti ei kuitenkaan tämäkään juttu mennyt, sillä mallaillessani tyynynpäällisiä sohvalle huomasin toisen päällisen ompeleiden repeilevän vetoketjun vierestä. No niinpä tietenkin... Onneksi ommel oli helppo ja nopea korjata, mutta jotenkin taas nauratti tämä tuurini.Seuraavaksi olisi ostoslistalla uusi sohvanpäällinen, sillä nykyinen on hauvan kotiutumisen jälkeen ottanut hieman iskua itseensä. Se näissä Ikean sohvissa on kyllä hyvä, että päällisiä saa helposti (ja edullisestikin), joten niitä voi ostaa muutaman varastoon. Nykyinen on tuollainen luonnonvalkoinen/beige valkoisilla kuvioilla, ja vaihteluksi ajattelin ostaa ihan puhtaanvalkoisen päällisen (varmasti tosi näppärä tuon tahmatassun kanssa). Myös tummanharmaa päällinen kiinnostaisi, mutta ehkä näin kesää kohti mennessä valkoinen on hieman raikkaampi vaihtoehto :)

Ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille kamuille! Itse olen Lahdessa kyläilemässä ja päivän to do -listalla on muun muassa polkupyörän kaivaminen vintiltä ja sen vahinkojen kartoittaminen. Pelastin kyseisen yksilön siis täältä vanhempieni luota pusikosta viime syksynä; raukka parka oli monta viikkoa muhinut ojan pohjassa hylättynä ilman kotia, kunnes kävin noukkimassa sen sieltä kesän citypyöräilyä ajatellen.


// Something new for my livingroom! Fresh stripes brighten the whole room, I ordered them from H&M.

10 comments:

 1. Itsekin raikastin kotimme ilmettä ostamalla mustavalkoraidalliset tyynynpäälliset. Omani ostin tosin Kodin 1:stä. :) Todella hyvältä näyttää nuo H&M:n versiotkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olenkin tainnut niitä Kodin ykkösen tyynypäälisiä myös hiplailla! Kovin kivat olivat nekin :)

   Delete
 2. Mistä nuo harmaat tyynynpäälliset on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmaa ja valkoinen tyyny on ostettu Hemtexistä muistaakseni syksyllä 2008, joten niitä tuskin on enää saatavilla...

   Delete
 3. Näyttääpä upeile noi tyynynpääliset! Jotain tuommosta vois itsekin ajatella. Haluaisin jotain uutta sohvalle, mutta värimaailma edelleenkin mustaa, valkoista tai harmaata, vaikka kesä onkin tulossa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, täällä oli vähän sama ongelma noiden "kesävärien" kanssa! Mutta kyllähän noista greytoneistakin ihan kesäisiä saa ;)

   Delete
 4. Ompa ihanan näköiset tyynyt! :) Hmlle on viime aikoina tullu tosi sieviä sisustustyynyjä, vaikka alkuun niiden Homea vähän epäilinkin. :) Mutta sitä en ymmärrä, miten noi niiden toimitukset aina kestää!!:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä, H&M on kyllä lähiaikoina petrannut tuon Home-puolen kanssa! Tällä kertaa sattui onneksi toimituksen kanssa hyvä tuuri, ja kaikkia tilauksen tuotteita löytyi varastosta. Oon miettinyt, että H&M varmaan myy tuotteita, vaikka niitä ei varastossa olisikaan (ei pysy systeemit ajantasalla tms?) ja sen takia saattaakin yhtäkkiä toimitusaika pidentyä...? Ärsyttävää, oli syy mikä tahansa! >:(

   Delete

© Happy daysAll rights reserved