Blog I love: Paris in Four Months

15/05/2013


id_nostoLöysin vähän aikaa sitten aivan valloittavan blogin nimeltään Paris in Four Months. Blogin takaa löytyy tukholmalainen Carin Olsson, joka teki jotain mistä olen itse aina haaveillut: hän jätti työnsä ja lähti Pariisiin neljäksi kuukaudeksi tammikuussa 2012 oppimaan kieltä, nauttimaan ruoasta, tutustumaan kaupunkiin sekä kokeilemaan yksinelämistä vieraassa maassa. Palattuaan Tukholmaan hän ei kuitenkaan saanut Pariisia mielestään (yllätys!) ja muuttikin sinne takaisin viime vuoden joulukuussa.

Carinin blogin kuvat ovat aivan mielettömän upeita, ja niistä välittyy juuri sellainen Pariisi, kuin minun mielessäni se on! Voiko siitä kaupungista edes saada otettua rumaa kuvaa? Ja sen voin kertoa, että ei tämän blogin lukeminen ainakaan helpota kaipuutani Pariisiin... E, onko säästöpossussa jo tarpeeksi rahaa seuraavalle reissulle?!

PS. Blogista puheen ollen, huomasittehan että ihana Jonna on siirtynyt tänään bloggailemaan Costumen puolelle? Onnea ihan hurjasti uuteen kotiin! Päivitetty linkki Jonnamaista-blogiin löytyy oikean reunan lukulistalta :)


// I just fell in love with Carin Olsson's blog Paris in Four Months... Amazing pictures and Paris portrayed just like in my thoughts!All pics: Carin Olsson / Paris in Four Months

14 comments:

 1. Paris in four months on upea blogi! Kuvat ovat niin häkellyttävän kauniita ja Pariisi nyt on aina omaa luokkaansa. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin! Tässä tulee hieman kateelliseksi noita kuvia katsellessaan (johtuen sekä kuvien laadusta että kuvauslokaatiosta)! :)

   Delete
 2. Tosi kauniita kuvia! :)

  ReplyDelete
 3. Tuo on todella upea blogi! Hih, samasta "pariisisyndroomasta" kärsitään täälläkin!;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pariisisyndrooma on kyllä aika vakava sairaus, hih ;)

   Delete
 4. She really does have amazing photos! These are beautiful.

  Kate from Clear the Way

  ReplyDelete
 5. Thank you so much for you're sweet words. I'm so happy you like the blog :)

  x Carin

  ReplyDelete
  Replies
  1. You're welcome! And thank you for such an inspiring blog! :) You've done what I've always dreamed of: moving to Paris to enjoy the life (and food!) :)

   Delete
 6. Oih ! Ihanuutta. Jäin heti selailemaan ja rupesin seurailemaan tätä blogia :) Kiitos vinkistä !

  -Maria

  ps. pioni avautui ihanasti :) on se niin ihana kukka !

  http://dejiss.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä niin hyvä blogilöytö, että oli pakko jakaa! Tiesin, että muutkin tykkäisi ;)

   Ja pionit! Ne on <3

   Delete
 7. Voi Idanen, huomasin vasta nyt ihanan mainintasi! <3 Tämä olikin hauska sattuma, sillä huomenna aamusella blogissa olisi täältäkin suunnasta jotain pientä kivaa sinulle, hih! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, täytyykin kyttäillä siis aamun postaustasi ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved