Morning coffee moments

25/05/2013






Kahvintuoksuista huomenta kaikille! Mikään ei ole kyllä sen ihanempaa, kuin kiireisen viikon jälkeen istahtaa lauantai-aamuna kahvikupposen kanssa rauhoittumaan ja nauttimaan hetkestä. Selailla rästiin jääneitä lehtiä ja rapsutella koiraa kainalossa. Nauttia ihanasta aamupalasta hitaasti ja pikkuhiljaa siirtyä puuhailemaan päivän muita askareita...

Tänään aamukahvini (Kaffa Roasteryn Barista Blend Espresso) kanssa nautiskelin kreikkalaisesta jugurtista (lisukkeina pensasmustikoita, kiiviä, kookoshiutaleita, auringonkukan-, pellavan- ja seesaminsiemeniä, tyrnijauhetta sekä mehiläisen siitepölyä) ja Trendin sekä Elle Suomen uusimmista numeroista. Tuo Eeva Kolun kirjoittama artikkeli oli muuten todella hauska ja täynnä asiaa, lukaiskaa ihmeessä mikäli ette vielä ole ehtineet! Tätä kaikkea idyllisyyttä rikkoo hieman rappukäytävässämme tehtävä remontti, poraus ja pauke, mutta yritän kovasti olla huomioimatta sitä ja keskittyä vieressä torkahtelevan karvapallon tuhinaan.

Ihanaa viikonloppua kaikille, toivottavasti jokainen pääsee viettämän sitä itselleen mieluisimmalla tavalla! :)


// The best thing about weekends: slow mornings with coffee, magazines, tasty & healthy breakfast and a sleepy puppy next to me. Have a nice weekend!

4 comments:

  1. Näyttääpä jugurttisi herkulta! Voisin itsekin välillä kokeilla tuollaista ainaisen aamupuuron sijaan. Ja itsekin pidän kovasti Eevan Kolun tyylistää kirjoittaa, pitää ilmeisesti napata Suomesta Trendi mukaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan jugua aamuisin! :) Itse sain yliannostuksen puurosta aikoinaan, eikä minulla edes puuro pitänyt nälkää kauhean hyvin. Sen sijaan jugu (rasvaisuutensa takia) pitää nälän loitolla lounaaseen asti! :)
      Jos et saa Trendiä käsiisi, niin huikkaa, voin vaikka skannata sen ;)

      Delete
  2. Oli muuten loistava artikkeli, luin sen jo melkein heti kuin lehti kolahti postilaatikkoon ja tykkäsin ! Eeva Kolu on vaan niin ihana. :)

    -Maria

    http://dejiss.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eevalla on kyllä niin mahtava tyyli kirjoittaa, välillä artikkelien (ja blogien) jutut ihan kuin omista ajatuksista! Tuossa jutussa oli kyllä tosi hyviä pointteja, joita jokaisen suomalaisen kannattaisi miettiä ihan vakavissaan ;)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved