Weekend randoms

15/06/2015Taas yksi viikonloppu takana! Mihin sekin katosi, kuten kaikki aikaisemmatkin viikot lähiaikoina? Nyt on juhannusviikko, pardon moi? Tänä viikonloppuna saatiin onneksi nauttia edes hetkellisesti kesästä, kun perjantaina olin ystäväni syntymäpäivillä ja pystyimme istumaan jopa yhdeksään asti ulkona terassilla. (Sen jälkeen oli paettava olohuoneeseen hyttysiä karkuun. Ah, olin jo unohtanut nämä kesän ihanuudet...)

Hyttysistä huolimatta oli aivan ihana nähdä pitkästä aikaa kaikkia lahtelaisia ystäviäni! Siinä ilta-auringossa istuessa, vedet silmissä nauraessa, unohtuivat kyllä kaikki maailman murheet. Ilta venyi aamuksi, ja nukkumaan käydessä suupielessä nyki hymy.Lauantaina saatiin nauttia vihdoin kesää muistuttavasta säästä, ja uskalsin lähteä kaupungille shortseissa sekä t-paidassa. Syötiin ystävien kanssa ranskalaisia crêpesejä markkinoilla ja naurettiin edellisen illan tapahtumille. Istua ihmettelin koirien kanssa puun juurella elämää landella, samalla kun jotkut yrittivät syödä kaikki maailman kärpäset ja maahan pudonneet risut...

Yllä oleva kuva on muuten otettu parisataa metriä lapsuudenkodistani. Ihan mielettömät maisemat! Vasta nyt aikuisempana on ymmärtänyt, millaisessa ympäristössa on saanut lapsuutensa viettää.Sunnuntaina suuntasin kotiin kevyiden 11 tunnin yöunien jälkeen. Illan suunnitelmat Lintsille menosta vaihtuivat vesisateen takia kauppareissuun ja koti-iltaan. Kävin kauppamatkalla kurkkaamassa myös Mangon alkaneet alennusmyynnit, ja löysin vihdoin seulan läpäisevät boyfriend-farkut sekä hellekelien ykkösvarusteen, selästä avoinna olevan jumpsuitin.

Loput sadepäivästä kului The Mindy Projectia katsellessa, näkkäriä leipoessa ja ensiviikon eväitä prepatessa. Sain jopa laitettua manikyyrin, värjättyä kulmakarvat sekä tehtyä kasvonaamion. Sainpa myös ängettyä iltaan yhden blogikliseistä, kun söin Taste of Helsingistä ostamiani macaron-levoksia ruusulimpparin kanssa. Samalla kun katselin sohvapöydän pioneja, tietenkin.

Toivottavasti teidänkin viikoloppu sujui hyvin! Ihanaa alkanutta viikkoa :)

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved