Midsummer 2015

22/06/2015Kolme päivää Etelä-Savossa hujahti ohitse pikavauhtia, ja nyt sitä istutaan taas kotisohvalla ihmettelemässä arkikuvioita. Juhannus oli tänäkin vuonna ihana ja nauruntäyteinen, mitäs muutakaan tuolla mahtavalla porukalla! Toin tuliaisiksi kotiin pisamien lisäksi myös ärsyttävän kesäflunssan, jonka kanssa tässä pitäisi nyt sitten tulla toimeen.

Flunssasta huolimatta akut on nyt (ainakin henkisesti) ladattu viimeiseen rutistukseen ennnen kesälomaa. Istuin paljon laiturinnokassa kuuntelemassa laineiden liplatusta ja sellaista äänettömyyttä, joka on täältä kotikadulta kaukana. Mieli on nyt levollinen, ja uskon tosisaan, että tästä kesästä tulee vielä huippu (kunhan se nyt pääsisi kunnolla alkamaan)!

4 comments:

 1. Kauniita juhannustunnelmia siellä! Ja voi harmi, kesäflunssa on tylsä juttu, se iski muhunkin juhannuksena. :( Paranemisia sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Janica! :) Kesäflunssa on kyllä ihan kurjin juttu, varsinkin kun iskee vielä tällaisena "juhlana" :/ Toivottavasti menee meillä molemmilla pian ohi!

   Delete
 2. Tosi kauniita juhannuskuvia. Mä taas sain just ja just juhannuksen aikana flunssan selätettyä mutta toisaalta sen ja sadepäivien ansiosta tuli ainakin levättyä luvan kanssa ja kunnolla. Hiljaisuus on ihan parasta tuollaisissa maisemissa. Niin kummallista miten sen joskus täällä kaupungissa ihan unohtaa: mitä oikeasti on hiljaisuus. Täällä sitä ei ole koskaan, ei ikinä. Aika pelottavaa. Parane pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eveliina! Ihana että pääsit flunssasta eroon... Itsekin olisi tietenkin fiksuinta olla iisisti ja nukkua paljon, mutta millään en kyllä juhannuksena sitä malttanut :D Pitäisi varmaan etsiä täältä Helsingistäkin jostain kodin läheltä etsiä joku paikka, jossa voisi ihan hiljaisuudessa olla. Ehkä sen takia tykkään aikaisista aamuista ja aamulenkeistä, kun suurin osa kaupungista nukkuu ja on edes suhteellisen hiljaista ympärillä :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved