Pinterest inspired pique-nique

03/06/2015Lasit Granit // puinen leikkuulauta Nicolas Vahé (Peroba) // viltti H&M
emalilautanen Peroba // salaatinottimet H&M // korikassi Tine K Home (Nougat)
raitapyyhkeet Linum (Stockmann) // seljankukkalimu Nicolas Vahé (Dots) // kylmälaukku Nicolas Vahé (Peroba)


Yksi kesän parhaita juttuja ovat piknikit. Kun levittää viltin puun alle ja kaivaa laukusta eväät, maistuu ruoka aina tuhannesti paremmalta kuin sisätiloissa. (Mikä siinäkin on? Oli kuinka kuiva leivänkannikka tahansa, niin raikkaassa ulkoilmassa siitäkin tulee kuin trendikkäin gourmeevoikkari? Kotisohvalla haukkaisin palan, ja sylkisin loput biojätteeseen.)

Ihailen Pinterestissä tasaisin väliajoin kuvia ulos levitetyistä pitkistä pöydistä ja rennon tyylikkäästi asetelluista piknik-vilteistä. Valonarut roikkuvat pään yllä tunnelmallisesti eikä tarjottavia syödä vahingossakaan paperilautasilta tylsillä muovihaarukoilla. (Tähän väliin sellainen syvää huokausta tekevä emoji-kuva.)

Ja koska tiedän, että teitä kaltaisiani romantisoijia on myös siellä ruudun toisella puolen, keräilin Helsingin putiikeista asioita, joiden avulla saa piknikistä (tai muusta ulkoruokailusta) varsin Pinterest-kelpoisen. Lisää ideoita kesää varten voi käydä kurkkamassa Pinterestistäni tästä ja tästä kansiosta.
Kesän ensimmäistä ulkoruokintaa jo odotellen!

Kollaasin valokuvat: Local Milk


PS. Blogilistan toiminta päättyi tämän viikon maanantaina. Muistutuksena vielä, Blogilistan sijasta blogiani voi seurata Bloglovinissa, Twitterissä sekä Instagramissa.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved