Good morning with Powau

06/06/2015Tämä lauantai-aamu starttasi aika aikaisin Midin herätyspusuihin viiden aikaan. Vrhain oltiin siis liikkeellä, ja Lahteen menevässä junassa istuttiinkin jo yhdeksän aikaan. En ole nyt muutamaan viikkoon juonut kahvia (mielenkiinnosta testaan miten kahvittomuus vaikuttaa kroppaan), ja tänään nappasinkin aamiaisen kaveriksi Powau-mehun tuomaan potkua päivään!

Omien mehujen valmistaminen kiinnostaisi, mutta olen päättänyt etten tuohon minikokoiseen keittiööni osta enää yhtään kodinkonetta. Varsinkaan niin pientä ja näppärää, kuin mehustin... Onneksi hyviä raakamehuja saa myös kaupoista, ja helsinkiläisen Powaun mehuista ei kyllä paremmaksi voisi mennä! Ostin eilen illalla omani Anton&Antonista ohi kulkiessani, mutta saa näitä mehuja esimerkiksi Good Life Coffeesta, jonka aikaisemmassa Kallio-postauksessani esittelin. Illalla Anton&Antonin tiskissä ei ollut kovin montaa pulloa enää jäljellä, ja valitsin tällä kertaa Unbeetable-mehun, josta löytyy niin punajuurta, vesimelonia, appelsiinia, sitruunaa, inkivääriä kuin chia-siemeniäkin. Hyvältä maistuu, eikä varmasti ole kehollekaan pahaksi ;)Suosittelen kaikkia kokeilemaan ja kannattamaan paikallista! :) Mehuja saa Anton&Antonien ja GLC:n lisäksi ainakin Sis. Delistä, K-market Pietarista, K-market Eino Leinon kadulta, Vallilan Stoorista, Hymy Raw Food Cafesta sekä toukokuussa avautuneesta Cargo Coffee & Kitchen'stä.

2 comments:

  1. Ah, nuo mehut on niin ihania! Jos asuisin keskustassa, niin poikkeisin varmaan joka välissä hakemaan näitä herkkuja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. On kyllä ihania! Itsekin tulee kyllä valitettavan harvoin ostettua, vaikka tuossa naapurissakin niitä myydään! Ehkä ihan hyvä lompakon kannalta, mutta... ;)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved