The Little Paris Kitchen

03/08/2013En omista televisiota, joten harvemmin seurailen mitään tv-lehtiä tai ilmoituksia Suomen kanavilla alkavista uusista sarjoista. Torstaina äitini kuitenkin vinkkasi minulle juuri alkaneesta ohjelmasta, josta voisin tykätä. Kyseessä on BBC:n tuottama kuusiosainen ohjelma The Little Paris Kitchen (Pieni keittiö Pariisissa), jossa brittiläinen Rachel Khoo kokkailee klassisia ranskalaisia ruokia omalla twistillään pienen pienessä pariisilaisessa asunnossaan (ja pyörittääpä hän samalla myös Pariisin pienintä ravintolaa - kotonaan!). Ohjelma on minun mielestäni ihan täydellinen: siinä yhdistyy sekä Pariisi että ruoka! Voisiko ihanampaa olla! Tykkään myös Rachelin motosta butter makes everything better ;) Ohjelman ruoista on myös tehty kirja, joka näyttää löytyvän muun muassa täältä. Aloin heti vakavasti harkitsemaan tuon ostoa...

Tässäpä siis kaikille oiva vinkki vaikka viikonlopun aamiaisten seurana katseltavaksi! Ohjelma löytyy Yle Areenalta, ja uusi jakso näytetään televisiossa aina torstaisin kello 20.00.


// I came across the most wonderful cooking programme ever: The Little Paris Kitchen. Food and Paris, I couldn't ask for more.

8 comments:

 1. Ihana vinkki, mutta nyt minäkin haluan mennä Pariisiin kokkaamaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Pariisista haaveillessa....

   Delete
 2. Mainitsin blogisi uusimmassa blogipostauksessani - toivottavasti ei haittaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä tietenkään haittaa! :) Kivaa kun sinäkin innostuit Printiceistä!

   Delete
 3. Minullapa sattui olemaan kerran telkkari sattumalta päällä, kun tämä ohjelma tuli. Tykästyin heti Rachen Khoon kokkaustyyliin, ja tuo kirja on lisätty synttärilahjatoiveisiin heti. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tilaisin itseasiassa kirjan jo itselleni, ja todellakin suosittelen! Aivan ihana kirja ja niin ihania reseptejä! Ja jopa sellaisia, että niitä viitsii alkaa myös itse kokeilemaan ;)

   Delete
 4. Khoon ohjelma on itse suloisuus! Vaikka en hirveästi itse tee tuon tyylistä ruokaa, ohjelma on kyllä ravintoa sielulle ja mielelle ihanan tunnelmansa ja Khoon herttaisuuden takia. Musta kokkausohjelmia onkin kiva katsoa enimmäkseen pelkästään katselumielessä, itse kun kokkaan niin erityylisesti kuin useimmat tv-kokit - toki jotain inspiraatiota raaka-aineiden jne. suhteen usein tarttuu mukaan. Nigella on kyllä mun ikisuosikki...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, kokkiohjelmia on kyllä kiva katsoa, vaikkei ihan niitä ruokia itse lähtisikään tekemään! :) Minusta Little Paris Kitchen on tuotettu todella kivasti, samoin monet Jamien ohjelmat. Harvoin itsekään tulee suoraan noilta "julkkiskokeita" mitään kopioitua, mutta onhan niistä aina kiva inspiroitua! Ja oppia uutta nippelitietoa joistain ruoka-aineista tai bongailla kivoja välineitä kotiin... ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved