Johan & Nyström

25/08/2013Edellisen postauksen lenkkariasussa istuskelin yhdessä Helsingin lempparikahvilassani, Johan & Nyströmissä. Olen kahvilassa vieraillut jo useasti, mutta tällä kertaa muistin ottaa jopa kamerankin mukaan! Kahvila on sisutukseltaan aivan ihana; seinät punaista tiiltä, muut pintamateriaalit erilaista puuta ja sisustus modernin veikeä. Ja mikä parasta: täydellistä kahvia! Tarjoiltava kahvi vaihtelee päivittäin, ja päivän espressot ja suodatinjauhatukset ilmoitetaan seinältä löytyvässä liitutaulussa. Tällä kertaa otin aeropressillä valmistettua pehmeääkin pehmeämpää suodatinkahvia, viimeksi muistan tilalleeni latten (siinäkin tiedusteltiin millaisena paahtona haluaisin espressoni).

Kesällä kahvilassa on sunnuntaisin järjestetty myös raakabrunsseja, joihin en itse valitettavasti ehtinyt osallistumaan, vaikka kovasti kiinnostaisikin! Toivottavasti brunssit saavat syksyllä jatkoa, niin minäkin pääsisin maistelemaan niitä herkkuja! Aeropressin kanssa nautittu vadelma-lakrtitsi -raakakakku oli nimittäin sen verran hyvää, että kelpais kyllä lisääkin ;)

Kahvila sijaitsee Kanavarannassa osoitteessa Kanavaranta 7C, 00160 Helsinki. Nettisivuilla kannattaa käydä kurkkimassa lisätietoa Johan & Nyströmin uskomattoamsta kahvi- ja teevalikoimasta! Myös bloggarikollegani Cara oli hiljattain käynyt kahvilassa, ja hänen postauksensa ihanine kuvineen voi käydä kurkkaamassa täältä.


// If you ever come to Helsinki, you must visit Johan & Nyström (Kanavaranta 7C, 00160 Helsinki)!

3 comments:

 1. Itsekin kävin täällä pari viikkoa sitten ja rakastuin raakakakkuihin! Tästä lähtien tulen raahaamaan kyllä kaikki mahdolliset tuttuni Johan & Nyströmiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, samat suunnitelmat on täällä! ;) Mutta kivaa paikkaa pitää tukea! :)

   Delete
 2. i work in the office upstairs and we very often get the yummy raw cakes from Johan and Nystrom..great little place indeed :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved