Colourful gear

16/08/2013
Syksyn tärkeimmät vaate-puolen hankinnat on tehty: uudet Nike Free 5.0+:t sekä monissa blogeissa jo vilahtanut Lindexin Le Marais -t-paita! Uusille lenkkareille olikin jo tarve, sillä olen kävellyt edelliset Free kolmoset jo kirjaimellisesti puhki... Tällä hetkellä turkoosit poponi saavat siirtyä tukemaan täyspäiväisesti koiranulkoituskeikkoja ja nämä mustat pääsevät citykengiksi. Oikea kunnon testiajo (ihan kuin sellaista näillä muka tarvitsisi) tehdään 16 päivän päästä alkavalla Italian-reissulla, jonka takia nämä uudet lenkkarit oikeastaan juuri nyt hankin.

Valkoisen teepparin tulevaisuus on puolestaan erittäin aktiivinen, sillä olen sitä jo nyt käyttänyt aivan luvattoman paljon. Niin helppo vaatekappale muihin yhdistettäväksi, sopii sekä töihin että toimiston ulkopuolelle! Nyt onkin jo kaikki oleellisimmat tarpeet täytetty, sillä valkoiset bikinitkin kilahtivat sopivasti postiluukusta. Toscanaan on ensi viikoksi luvattu +35 astetta, ei haittaa! Tulevan kesäloman käytetyin outfit tuleekin siis varmaan olemaan bikinit JA lenkkitossut...


// Some colourful newbies.

6 comments:

 1. Toi t-paita on kyllä näkynyt jo älyttömän monissa blogeissa, mutta ei haittaa, haluaisin sen silti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli ilmeisen suosittu, kun parissa päivässä näyttivät ainakin lähimmältä Lindexiltä loppuneen! Mutta tuo on kyllä niin kiva, ettei haittaa vaikka muilta löytyy :)

   Delete
 2. Tuo teeppari on kyllä niin ihana! Oi, Toscana on kerrassaan upea paikka, olimme siellä juuri viime kuussa ja takaisin on päästävä mahdollisimman pian. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi ihanaa! Olen käynyt joskus pikapika pyrähdyksellä Toscanassa, ja innolla odotan kunnon reissua! Kaikki ovat kyllä kehuneet niin :)

   Delete
 3. Mäkin tykkään tosta teepparista! Kävin jopa sovittamassa, mutta mulle ei (kaula-aukon)malli sopinut, nyyh. :)
  Aijai, loma Toscanan lämmössä kuulostaa aivan ihanalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi :/ Toivottavasti tulee jotain vastaavaa kivaa eteen myöhemmin! :) Ja Toscana-kuume on täällä jo aikamoinen, en millään jaksaisi odotella!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved