Art of packing

28/08/2013


Bongasin tänään tämän Louis Vuittonin videopätkän Hertan blogista. Olisipa oma tämänhetkinen pakkailuni yhtä järjestelmällistä ja vähätavaraista! Tämä koko viikko onkin mennyt aikamoisessa myllerryksessä, sillä päätin kerrankin aloittaa pakkailut lauantaina alkavaa reissua varten ajoissa. Nyt pyörittelen täällä sataa "muista"- ja "to do"-listaa ja tekemistä riittäisi vielä vaikka kuinka! Seuraavaksi taidankin ottaa käsittelyyn matkaeväät eli sen kaikista tärkeimmän ;)

Reissuun pakkailu on tällä kertaa hieman erilaista kuin edellisillä reissuilla, sillä kaupunkikohteen sijasta matkustamme vuokrattuun "huvilaan" keskelle Toscanan peltoja. Mukaan on lähtemässä kaikkea esiliinasta taskulamppuun ja varvasläpsyistä konetiskiaineeseen... Firenzen seudulle on luvattu ensi viikolle kiitettävät +30 astetta, enkä meinaa millään uskoa viiden villapaidan olevan tarpeettomia. No, saas nähdä mikä kaaos täällä on perjantai-iltana!


// I'm a bit jealous of Louis Vuitton's packing techniques... My current packing chaos is so far from this!

4 comments:

 1. Ihanaa, ite olin viime vuoden kesällä just kans 'huvilassa' siellä Toscanassa Firenzen lähellä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voin uskoa että ihanaa oli! :) Itse olen ollut vain Provencessa "huviloissa", joten odotan innolla millaista Toscanassa on!

   Delete
 2. Heips! Löysin blogiisi hetki sitten ja ajattelin heti kommentoida. Kiva blogi ja kauniita kuvia!
  Mäkin pakkaan aina lämpimiinkin maihin mukaan monta neuletta/neuletakkia enkä koskaan ennen matkaa usko että niitä ei oikeasti siellä tarvita. Yleensä niistä saa ainakin suurimman osan purkaa laukusta käyttämättömänä sitten kotiin tullessa... :)
  Ihanaa matkaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Annika, oikein mukava kuulla että tykkäät! Ja tervetuloa lukemaan! :>
   Tällä kertaa onnistuin loppuen lopuksi pakkaamaan mielestäni ihan fiksusti, saa nähdä olenko vielä viikonkin päästä sitä mieltä... Ylipakkaus on kyllä niin tuttu ongelma täälläkin, varsinkin tällaisille ei-kaupunkilomille lähtiessä! Johonkin city-kohteeseen mentäessä on paljon helpompi esimerkiksi miettiä asukokonaisuuksia eri päiville valmiiksi, jolloin mukaan tulee oikeasti vain tarpeellisia tavaroita... Noh, ehkä me vielä joskus opitaan! ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved