First of May brunch

01/05/2013


id_nosto



Ihanaa alkanutta toukokuuta! Täällä on nyt vaput juhlittu, ja valmistaudutaan pikkuhiljaa huomiseen arkeen (onneksi viikonloppu on jo taas kohta!). Eilen otimme rennosti syöden ystäväni luona, ja tänään meillä oli ohjelmassa jo perinteinen brunssi! Tällä kertaa päätimme jättää paleltumiset puistossa väliin, ja kokoonnuimme minun luokseni pöydän ääreen nauttimaan kaikkien valmistamista herkuista :)

Ja olipahan herkut! Nelisen tuntia söytyämme totesimme kaikki, että nyt ei enää mahdu, ja siirryimme kukin omille sohvillemme sulattelemaan tätä toukokuun avausta. Tarjolla oli tänä vuonna sitruunaista peruna-avokadosalaattia, täytettyjä sämpylöitä cheddarilla, pekonilla ja avokadolla, croissanteja, erilaisia juustoja, hedelmiä, banoffeeta sekä valkosuklaa-pistaasikeksejä. Kuoharin kanssa, tottakai!


// Happy first of May! I've spend the day with my friends; we have a tradition of first of May picnic, but this year we decided to take it inside.

8 comments:

  1. peruna-avokadosalaatti kuulostaa namilta, ohjetta jakoon ! :-) ja mitä cheddaria oot laittanu leipien väliin ? sitä sulatejuustocheddaria ? musta se on nykyään pahaa kun syö aina duunissa sitä meiän cheddaria mikä on niiin namia :-Dd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salaatti oli itseasiassa Riikan tekemää, mutta veikkaan että se on tehty tällä ohjeella: http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/sitruunainen-peruna-avocadosalaatti ! Hyvää oli! :)) Laitoin noihin leipiin sellaista "oikeaa" cheddaria, eli sellaisesta juustokimpaleesta. Mua vähän ällöttää ne sulatejuustot nykyään, ties mitä niihinkin on tungettu että niistä on saatu rakenteeltaan sellaista... Plus se kimpale on parempaa, haha! :D

      Delete
  2. Näyttääpäs herkulliselta (: Me oltiin tänään Ulliksella eikä siellä ollut yhtään kylmä! Löydettiin paikka mihin aurinko paistoi ihanan lämpimästi eikä tuuli päässyt käymään. Nam!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekin todettiin sitten päivällä, että varmaan olisikin ollut ihan kiva sää piknikille, mutta ainakin saatiin syödä sohvalla ja vessa oli lähellä ;) Yksi vuosi oltiin liikkeellä vähän liian myöhään ja jäljellä oli vain varjoisia paikkoja, joihin tuuli ikävästi. Ruoat jäätyi sillä reissulla! :(

      Delete
  3. Ai että, katselinki jo instagramissa että onpas hyvännäkönen brunssi ! Nam :P :) Ja ihanan valoisia ja kauniita kuvia !

    -Maria

    http://dejiss.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh kiitos Maria! Oli tällä kertaa vähän paremmat puitteet piknikille, kun sai syödä oikeilta lautasilta ja tasaisella alustalla ;) Oli kyllä oikein maukasta, nam!

      Delete
  4. Oi vitsit mitä herkkuja, alkoi heti tekemään mieli croissantteja!;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh, mutta viikonloppuhan on oivaa aikaa nauttia muutama hillocroissant... ;)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved