Thoughts about home

30/07/2012

Kuten aiemmin mainitsinkin, niin nykyinen kämppikseni on muuttamassa pois tästä meidän yhteisestä kaksiosta ja jään tähän asustelemaan yksikseni ensi kuun alusta lähtien. Tilaa on siis tuplasti enemmän, ja olenkin jo hieman pohdiskellut, mitä sitä kaikella tekisi...! Alla upea (ei todellakaan mittakaavassa) hahmottelemani pohjapiirrustus asunnosta; tähän asti minulla on ollut käytössän tuo oikeanpuoleinen huone.


Aika paljonhan tavaraa löytyy siis jo valmiina, eikä ensihätään ole kauheasti osteltavaa. Ensimmäisenä hankintalistalla on ehdottomasti ruokapöytä, jotta pääsen syömään pöydän ääressä ja kutsumaan kavereita kylään. Lisäksi hankintalistalla on uusi tv-taso sekä valkoinen lipasto/kaappi, mutta tähän ensitohinaan saavat kelvata vielä vanhat ruskeat Malm-laatikostot (eihän mulla ole vielä sitä telkkariakaan).

Täällä blogin puolellakin on muutamaan otteeseen toivottu kodin esittely -postauksia, ja lupaan tämän kaiken tohinan jälkeen sellaisen tehdä! Kuinka pian, sitä en tiedä, sillä tämä kaikki tavaroiden läpikäyminen, siirtäminen ja järjestäminen vie varmasti oman aikansa (toivottavasti tämä pohjapiirrustus edes hieman helpottaa tiedonjanoanne ;)) Lopullisesti valmis tämä asunto on vasta sitten, kun ruokapöydän ympärillä on kuusi Louis Ghostia, makuuhuoneessa Nerokon koiranpeti ja olohuoneessa Kuta-valaisin.

Eli ei ihan heti.


//As I told you before, my current roommate is moving out on 1st August. That means I'll have twice as much space here in our/my apartment, while I'm going to live here alone. Until now I have lived in the room on the right, and my room has been stuffed with a lots of furnitures (all in the blueprint but the dining table).
Though I have a lot of stuff, it's always nice to buy something to a "new" apartment. First on my list is the dining table! Also a new tv stand and a chest of drawers would be nice, but for now my old brown Ikeas will do.
I'll do the home post when I have settled down and my things have found their places - that might take some time :D Completely ready my home won't be until I have six Louis Ghosts around my dining table, a Neroko dog bed in my bedroom and a Kuta lamp i my living room. So not for a while.

2 comments:

  1. Sisustus- ja koti postauksia on aika mukava lukea! :) Meillä on muuten melkein samanlainen pohjapiirros, ulko-ovi vain on vessan kohdalla ja vessa suunnilleen ulko-oven kohdalla. Keittiö on vähän isompi ja sinne mahtuu ruokapöytäkin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, kiva että nämä kiinnostaa! Pelkäsin jo ettei iske keneenkään, kun kommenttipuolella on ollut poikkeuksellisen hiljaista! :) Tällainen pohjaratkaisu on vissiin aika yleinen vähän vanhemmissa taloissa, ja kätevä myös! Mulla tuo keittiö on kyllä ihan pikkiriikkinen, ja epäillään keittiörempan yhteydessä paljastuneista rakenteista, että tämä onkin lohkaistu pala viereisestä asunnosta :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved