Summer besties

04/07/2012Kesällä tykkään käyttää mahdollisimman vähän meikkiä ja muita tököttejä. Aikojen kuluessa ovat kesän vakkarikalustooni löytyneet seuraavat tuotteet, joiden avulla valmistaudun niin töihin kuin vapaa-ajan rientoihin:

Lumenen BB-voide suojakertoimella (jättää kuulaaksi ja levittyy ohueksi, toisin kuin Garnierin BB minun ihollani), Victoria's Secretin Beauty Rush -huulikiilto, Lumenen Beauty Base primer-voide, Clarin's Fix' Make-Up -kasvosuihke, Victoria's Secret body spray (kesällä usein hajuveden sijaisena), The Body Shopin Tea Tree Oil, KC Professionalin Color Mask (antaa kivaa sävyä luonnollisen värisiin hiuksiin) ja Tangle Teezer.

Näistä haluaisin antaa erityismaininnan tuolle TBS:n teepuuöljylle, joka on aivan ihmeellistä ainetta! Se auttaa niin epäpuhtauksiin, hyttysenpistoihin kuin rakkoihin ja kovettumiin, you name it. Kuvien tuotteiden lisäksi pesen kasvoni päivittäin oliiviöljyllä ja kerran viikossa kuorin keittiöstä löytyvillä aineksilla (oliiviöljy, kahvi, hunaja, sokeri...). Silmissä käytän kesäisin vedenkestäviä tuotteita, tällä hetkellä käytössä on Lancômen L'Extrême WP sekä Goshin vedenkestävä kajaali ja eyeliner.

Lämpimästi suosittelen näitä kaikkia! ;) Onko teillä jotain tuotteita, mistä ette suostuisi luopumaan?

//Here's some of my favourite products I use during the summer time. In addition to the ones in the pictures, I wash my face daily with olive oil and use waterproof eye make up (Lancome mascara, kohl & eyeliner from Gosh).

5 comments:

 1. Kiitos vinkeistä! Mä ostan tota Lumenen BB-voidetta ehdottomasti testiin. Joku kiva vartalosuihkekin olis tosiaan ihana. Mä oon ihan unohtanut niiden olemassaolon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Lumene yllätti itsenikin hyvin positiivisesti! :)
   Ja nuo vartalosuihkeet on kyllä käteviä varsinkin hellepäivinä kun on ulkona, hajuvesi kun ei tykkää kauheasti paahtavasta auringosta!

   Delete
 2. Tuo Lumenen BB-voide kiinnostaa minuakin, sillä se Garnier ei minusta ole niin ohut kuin kesällä voisi olla! Myös Tea Tree Oil alkoi kiinnostaa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen ollut itse tyytyväinen tuohon Lumeneen. Tosiaan Garnieria kokeilin yhden purkin verran, mutta se ei oikein levittynyt kauniisti/tasaisesti/ohuesti kasvoilleni... Ja paksusta kerroksesta huolimatta ei peittänyt ja tasoittanut väriä yhtä paljon kuin tuo Lumene :) Ja Lumenessa on myös SPF, mikä on todella näppärä näin kesäisin! :) Eli kannattaa kokeilla.
   Tea Tree Oil on ihan jun yksi all time favouriteista! Tosi monipuolinen tuote, ja toi TBS:n purkki on jo valmiiksi laimennettua, eli helppo käyttää (100% teepuuöljyhän voi olla myrkyllistä jos yliannostelee :D)!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved