Things are happening!

26/07/2012





Kerroin 10 happy things -postauksessa, että elokuussa tulee tapahtumaan kaikkia jänniä asioita. Noh, niistä muutama ottikin jo pienen varaslähdön, ja ovatkin ajankohtaisia jo nyt! Yksi jutuista on, että viikon päästä minä asun ensimmäistä kertaa elämässäni yksin :o Kämppikseni muuttaa poikaystävänsä kanssa yhteiseen asuntoon ja minä jään tähän Kallioon ihmettelemään! Ihan huisin jännää!

Toinen asia on täälläkin moneen kertaan mainuttu hauva: eräässä kennelissä on vihdoin syntynyt pentue, jota olen odotellut ja parin viikon päästä saan tietää, olisiko joku pennuista minulle sopiva! Odottavan aika on ihan kamalan pitkä, ja yritän olla innostumatta asiasta sillä välin ihan liikaa (jos vaikka jäänkin ilman pentua)... Mutta vähän innostuin kuitenkin ;)

Se on hassua, että kun asioita tapahtuu, ne tapahtuvat kaikki samaan aikaan ja rytinällä! Yritä siinä sitten pysyä perässä...! Viime päivien sekametelisoppa-fiilisten kunniaksi tämän postauksen kuvituskin on samaa luokkaa: vähän sieltä sun täältä (kengät ovat sisäänajossa tulevaa matkaa varten ;) ) Ja älkää huoliko, palaan näihin molempiin suuriin uutisiin vielä myöhemmin!


//As I told in 10 happy things post, some exiting things may happen in August. Well, some of those are happening NOW!
First: my roommate is moving together with her boyfriend, I'm staying here and will be living totally alone first time ever! Yaiks, exciting...!
Second: one kennel I've been following has now puppies! I'm super thrilled, but I still have to wait couple of weeks until I know if I could get one of the puppies :)
It's funny when all things happen at the same time! My head is a bit fuzzy right now, and so the pics are quite random as well... But I'll get back to these two things later, so no worries! ;)

8 comments:

 1. Ihania uusia tuulia elämässäsi. Toivottavasti saat pennun. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi sitä minäkin kovasti toivon! Vaan ei nuolaista ennen kuin tipahtaa... :)

   Delete
 2. Ihania asioita tapahtuu <3 Minkä rodun valitsit?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä! :) Chihuahua on valintani, tuttavaperheellä on ollut jo monta vuotta chihuja ja ne ovat niin ihania! Seurallisia, tykkäävät lenkkeillä ja mahtuvat tänne pikkuiseen kaksiooni ;)

   Delete
 3. Ihanaa, kun jollekin tapahtuu ihania juttuja!:) Toivon kovasti että saat koiran, olen seurannut vierestä ystäväni "koiranodotusta" ja se voi kyllä välillä olla aika jännäämistä:) Nyt heillä kuitenkin telmii pieni koiranpentu, joten pitkä odotus palkittiin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi kiitos ihanasta kommentista Lilli!<3 Yleensä kun tapahtuu kasassa vaan kaikkea tyhmää, niin kivaa kun välillä mukaviakin asioita kasautuu :) Mun yhdellä kaverilla on sama koiratilanne kuin itselläni, eli pennut ovat juuri syntyneet ja nyt odotellaan kuumeisesti tietoa... Toivottavasti meistä edes toinen saa pian hauvan! :) Tässä on jo odoteltu niin monta vuotta, että ei se muutama viikko tai kuukausi enää tunnu, hih ;) Mutta voi kun olen iloinen myös ystäväsi puolesta!
   Ja uskon vakaasti, että kyllä ne sinunkin koulujutut vielä järjestyy ja jotain mahtavaa tulee eteen sillä saralla! :)

   Delete
 4. Oii miten ihanaa kuulla! Nyt peukut pystyssä, että lattiallasi tepsuttelisi pian pikkuruinen karvainen otus kaverinasi, kun nyt jäät yksin asumaankin :) Toivotaan, että saat seuraavina viikkoina hyviä uutisia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyviä uutisia odotellessa, en vain millään malttaisi odottaa vielä reilua viikkoa! :D Hihi, pitäähän täällä jonkun olla, jolle voin höpötellä niitä näitä ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved