Naysa bag

19/07/2012Kerroin jo ohimennen tiistaina tehneeni supermahtavan ale-löydön, ja tässä se on: nahkainen Naysa slouchy bag! Tämän laukun peräänhän olen vähän haikaillut siitä asti, kun näin Piecesin sivuilla esittelyssä tämän kevään uutuudet... Huutelin täällä blogissakin laukun perään Pretty pieces -postauksessakin, mutta en sen jälkeenkään törmännyt laukkuun yhdessäkään kaupassa. Tiistaina sitten ennen treffejä pyörähdin Aleksin Vilassa, ja sieltä tuo kaunokainen löytyi... -70 % -lapulla varustettuna!Voi tätä ilon määrää :D Olin siis valmis maksamaan laukusta sen normaalihinnankin, mutta pienen päässälaskun jälkeen kun tajusin hinnaksi jäävän alle 30 euroa, kipitin kiireen vilkkaa kassalle. Kerrankin oli hyvä tuuri alennusmyynneissä! ;)

//Oh dear, I found this bag I talked about earlier... on sale -70 %! I searched this one all spring around Helsinki, but our paths never crossed. On Tuesday I visited quickly VILA, and there I saw it! Best sale found in ages!

8 comments:

 1. Oih, tosi nätti! Ihan sun näköinen. :)
  Vitsi tollaisista superhyvistä alelöydöistä tulee kyllä niin iloiseksi! Itsekin olen tehnyt muutaman sellaisen tänä kesänä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Mutta niinpä! Harmillisen harvoin teen kuitenkaan hyviä alelöytöjä, mun tuuria on yleensä ostaa jotain normihintaisena ja huomata seuraavana päivänä, että se on -50 % :D

   Delete
 2. I just love that color...it looks good with the summer tan! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me too! All I need is a tan now... ;)

   Delete
 3. :) näin tuon tiistaina kun kävin samaisessa aleksin vilassa, mutta en sitten viittinyt ostaa koska suurin (samantaipainen) laukkuhimotukseni löytyy zarasta http://www.starstyleinc.com/zara-bag-pic67680.jpg ja kaikki rahat on säästettävä siihen :P Mutta tääkin on oikeen ihana !!! tosi samanmallinen kun zara rakkauteni... Onnea uudesta laukusta :D


  http://dejiss.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo Zaran laukkukin on todella kaunis! Olen sitäkin katsellut siitä asti, kun tuli ekan kerran myyntiin... Tässä Piecesin laukussa viehättää ehkä eniten tuo väri, ja Suomesta ei ole (ylläri...) saanut tuon Zaran laukun vaaleaa versiota :( Joten tässä yhdistyy nyt tuo malli ja hyvä väri! :) Toivottavasti saat sen Zaran laukun kohta! :))

   Delete
 4. Hih, minäkin katselin täsmälleen samaa laukkua Aleksin Vilassa viime viikolla, mutta ajattelin vielä jättää kuitenkin ostamatta. No, sinne meni, mutta hyvään kotiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onpas ollut suosittu laukku, kun näin moni on käynyt sitä koskettelemassa ;) Mutta hyvä ettet ostanut, niin minä sain! Se saa paljon rakkautta tässä osoitteessa ;) <3

   Delete

© Happy daysAll rights reserved