Shopping list for my home

02/08/20121. Louis Ghost, Kartell - 2. Jars, Iittala - 3. Mulig, Ikea - 4. Kuta, BoConcept - 5. Ribba-kehys, Ikea - 6. Bjursta, Ikea
7. Stay S, Neroko - 8. Metrik-vetimet, Ikea - 9. Suihkuverho H&M Home - 10. Hemnes, Ikea
11. Kynttilät, H&M Home - 12. Vitriini, Iittala


Väkertelinpä tällaisen pienen kollaasin asioista, joita aioin ostaa tai kovasti haluaisin tänne "uuteen" kotiini. Osan jutuista saan toteutettua varmasti heti kesälomareissun jälkeen (lähtö jo ensi tiistaina!), mutta toisissa voi mennä hieman pidempi aika ;)

Ruokapöydän (6.) tuoleiksi haluaisin tosiaan Louis Ghostit (1.), ja niitä aionkin rueta pikkuhiljaa hamstraamaan kotiini. Näin alkuun saan vanhemmiltani kuusi ylimääräistä tuolia, ettei ihan lattialla tarvitse syödä ;) Ruokapöydän ylle haluaisin tuon Kuta-valaisimen (4.), sillä kattolamppua en saa kauniisti viriettyä suoraan ruokapöydän yläpuolelle (olohuoneessa ja makuuhuoneessa on keskellä kattoa pistokkeet lampuille, ja niiden ympärillä sellaiset koristelaatat).

Vaatekaapin vetimet (8.) makuuhuoneessa ajattelin vaihtaa samanlaisiksi kuin keittiössä on, sillä nykyiset puisen pallurat ovat todella kärsineen näköiset. Makuuhuoneeseen ajattelin vihdoin saada myös kehyksiin (5.) Ikeasta aikoinaan hankkimani New York -julisteen. Myös valkoreunuksinen peili (10.) olisi kiva saada hankittua jossain vaiheessa. Uuden, vähän siromman vaaterekin (3.) ehdinkin jo hankkia, ja tuolla se odottaa kasaustaan :)

Keittiöön haluaisin muutaman Jars-purkin (2.) lisää, varsinkin niille keskikokoisille kirkkaille olisi ihan mainio aukko ;) Iittalalta ostoslistalla on myös iso kirkas Vitriini (12.), jonka ajattelin sijoittaa eteiseen avaimia jemmailemaan. Uusi suihkuverho (9.) kylpyhuoneeseen olisi myös virkistävää vaihtelua. Niin, ja se koiranpeti (7.) sitten joskus... :)

Oho, tulipas siitä jo ostoslistaa kerrakseen :D Oliko jotain teitä erityisesti miellyttävää?


//Some things on my shopping/wish list... I'll have these sooner or later!

4 comments:

 1. Ihania suunnitelmia. :) Mutta eikö ole hankalaa pystyä maksamaan yksin isompaa asuntoa, kun sen on aiemmin jakanut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän tämä järjestely vaatii vähän erilaisia taloudellisia resursseja kuin aiemmin, mutta tarpeeksi kauan olen ajatusta muhitellut ja siihen koittanut valmistautua :) Onneksi kuitenkin vakkarityöpaikka takaa sen, että vuokraan yms. asumiskustannuksiin riittävät rahat - tingitään sitten vaikka niistä vaateostoksista tarpeen tullessa :)

   Delete
 2. sama peili on tulossa mulle (porukat lupas kustantaa synttärilahjaks jee !), tarviin kans kynttilöitä lisää (varsinki ku syksy on tulossa ettei oo ihan niin ankeeta) ja ton vaaterekin aion kans hankkia jos se tulee joskus mahtumaan tänne mun huoneeseen. ja lasipurkkeja keittiöön, tiina jo pelotteli ötököillä mitä satavarmasti on jokaisessa vanhassa talossa - kammottaa ajatuskin kun meillä on tällä hetkellä kaikki jauhot yms. pusseissa :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mehän ollaan sitten ihan samiksia! Ja todellakin suosittelen tiivitä purkkeja varsinkin jauhoille, meillä ei onneksi oo ollut niitä toukkia täällä, mutta esim Pasilassa mulla oli! Yöök, ja sekin talo oli joku 70-luvun helmi, eli ei edes supervanha... Mut toi peili on ihan super, kun niitä saa nykyään valkoisenakin! Tiinahan joutui maalaamaan sen omansa, kun silloin ei saanut! Ja kohta saadaan sulle sänkykin :D

   Delete

© Happy daysAll rights reserved