Basics for A/W

16/08/2012

Kohta se tulee - syksy! Vai tuliko se jo? Olen ollut Suomeen paluun jälkeen aivan lämpötilashokissa, ja palelen koko ajan. Muut kaverit vetelee toimistolla vielä kesähamosissa, minä istun neule ja kaulahuivi päällä. Täh?

Tämä Suomen viileähkö ilma on siis laittanut minut kaivelemaan kaappien kätköistä neuleita ja pitkähihaisia - ainoa ongelma on, että en omista sellaisia! Olen tiedostanut varsinkin neuletakkien loistavan poissaolon jo hetken aikaa, mutta viimeistään "muuton" yhteydessä (kun kävin kaikki vaatteeni läpi ja karsin pois aimo kasan) totesin sen puolen olevan onnettoman onneton.Tapanani on ollut tehdä pari kertaa vuodessa (alkukeväästä ja alkusyksystä) kartoitusta kaappeihin ja pohtia mitkä joutaa lähteä ja mihin tarvitsisi satsata. Tänä syksynä ja talvena on siis ehdottomasti aika neuleiden ja siistien pitkähihaisten! Shoppailulistalle on kartoituksen jälkeen päässeet: 1) musta löysä neule (DKNY:n Cozy olisi ihanteellisin), 2) uusi musta jakku, 3) uusi navy jakku (EI Zarasta - nykyisestä versiosta on muutaman käyttökerran jälkeen lähtenyt värit kyynärpäistä ja muutenkin ihan nukkainen koko takki!), 4) musta siisti toppi ja 5) raidallinen neule.

Näiden kaikkien löytämiseen voikin mennä sitten taas aikaa, kun sekä materiaalin että ulkonäon täytyy matchata! Täydellistä valkoista silkkipaitaa etsin vaivattomasti yli puoli vuotta, kunnes vihdoin löysin sopivan Pariisin Massimo Duttilta. Pienen nettikierroksen jälkeen ainakaan oikeanlaista raitapaitaa ei tullut vastaan; kuvassa näkyvä Zaran on ihan kiva, mutta siniset raidat saisivat olla ohuempia ja hihat täyspitkät.

Mutta sen olen kyllä todennut, että hyvää kannattaa metsästää ja odottaa, kyllä se joskus vastaan tulee ja sitten on kaiken haaveilun arvoista. Eiks niin? ;)

2 comments:

 1. Heips,

  Täällä Lontoossa olen noita raitaneuleita nähnyt mm. Banana Republicilla (voi olla, että on ollut kesätuote?) ja neuleitakin heillä on ihan kivasti tarjolla riippuen tietysti, minkälaisen kaappiisi hyväksyt. :) Kantsii ehkä tsekata heidän nettikauppa, tietääkseni postittavat Suomeenkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti vinkistä, tarvitseekin heidän nettikauppansa tarkistaa! :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved