One week ago

18/08/2012

Viikko sitten oltiin hieman erilaisissa maisemissa ja tunnelmissa... Nimittäin Pariisissa kattojen yllä, Laduréella iltapäiväkahveilla ja Eiffelin juurella piknikillä! Huoh, tuntuupas niin kaukaiselta!Nyt istun kotona mojovan päänsäryn kanssa (johtuen ihan varmasti kaikesta eilisestä henkisestä tuskasta!) ja illan ohjelmaan kuuluu kokkailua, nyyhkyleffa ja kuvien muokkausta. Joo-o, en ole Weekendissä, enkä ole sinne tänään menossa (anna anteeksi, Theo!).

Kuten ehkä jokainen lehtiä lukenut/uutisia katsonut tietää, kaikki ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Skrillexin ja David Guettan keikat olivat ihan supermahtavat - parhaat tanssitöminät piiitkään aikaan! Muuten tuo festivaalijärjestely olikin siten aivan päin seiniä, ja alan entisenä työntekijänä en voinut kuin ihmetellä, mitä järjestäjät ovat oikein ajatelleet. Summa summarum: paikka ihan liian metsässä, liian vähän järjestettyjä festaribusseja, liian vähän vesipisteitä, liian vähän vessoja, huonosti ohjeistettuja työntekijöitä eikä mitään aitoja, kylttejä tms. opasteita järjettömien ihmismassojen hallitsemiseksi. Guettan jälkeen odoteltiin festaribussia kotiin (liput ostettu jo etukäteen) lähes kolme tuntia ja oltiin sitten E:n kanssa kolmen aikoihin aamulla mun luona (Guetta lopetti 23 aikoihin)...

Siinä viimeisessä festaribussissa istuessa matkalla kotiin ja tippa linssissä, väsyneenä ja nälkäisenä ajattelin vaan, että voikun olisin edes Pariisissa! :D


// Weekend Festival didn't go as well as we hoped (though Skrillex & David Guetta were amazing), so tonight I'm staying home cooking, watching movies ja editing photos. I'm so sorry Theo I don't see you tonight, hope you forgive me and visit Finland soon again!

8 comments:

 1. Hih tuttuja maisemia :) En malta odottaa matkapostauksia (kai sellaisia on tulossa?) ja kuvia jaja! Voisin lähteä vaikka tältä istumalta takaisin Pariisiin <3

  Ja tuosta Weekendistä, ei tainnut tosiaan mennä järjestäjillä kaikki ihan putkeen, mitä nyt on saanut Facebookista kavereilta ja lehdistä lukea, oivoivoi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii, tottakai on matkapostaus (postauksia :D) tulossa, kunhan saan nuo kaikki tsiljoona kuvaa järjestykseen ja tarvittavat muokattua ;) On kyllä aika haikea ollo täälläkin, mutta onneksi aina pääsee sinne takaisin!

   Joo, todellakaan ei mennyt putkeen. Aina kun edes ajattelen asiaa, alkaa suoni sykkimään otsassa :D

   Delete
 2. Mä kuulin kanssa noista järjestelyistä, tosi ärsyttävää!:/

  Aavistanko oikein, että toi paita on Massimo Duttin?:) Yritin metsästää tota kissojen ja koirien kanssa Tukholmasta, mutta sinne se ei ollut vielä saapunut, argh!:/ Se näyttää tosi nätiltä luonnossa:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän se on Massimo Duttin! ;) Pariisissakaan ei heti ekassa Massimossa ollut kokoja, mutta onneksi löytyi sitten Rue Royalilta sopiva! On se kyllä ihana, eikä ollut liian kuumakaan tuolla Ranskan helteessä! :) (tosin taisin ehtiä jo sotkemaan sen, heh... pesulaa odotellessa)

   Delete
 3. WAU MIKÄ KUVA ! :) ei mulla muuta !

  http://dejiss.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Oijoi..tuonne lähden kyllä minäkin vielä & herra matkaan ! Kävin jokunen vuosi sitten koulureissulla ja ei se ollut ihan sama asia, kuin oman rakkaan / ystävän kanssa..:)

  En ole palstoja lukenut tai tutuilta kuullut mitään Weekendistä, mutta äsken luin samat jutut toisesta blogista. Todellakin festareilla työskennelleenä kuulosti aivan utopiselta tuo kulkuyhteys ym. homma ! Huhhuh.. Noh, mutta hienoa jos keikat oli mahtavat edes :)

  Satu
  Indie by heart

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen todellakin kunnon reissua Pariisiin! ;) Siellä on niin paljon tehtävää ja nähtävää, että kyllä joka kerta löytyy jotain uutta jokaiselle. Ja voin kuvitella, millaisia nuo koulureissut ovat... ;)

   Oli kyllä ihan järjestelyjen kannalta floppi (itse pääsin sinne kyllä suhteellisen nopeasti enkä siitä menoruuhkasta syytä järjestäjiä - siellä vaan oli paikanpäällä liian moni asia pielessä), mutta tosiaan, onneksi sentään keikat olivat hyviä ja näin ne, mitä sinne menin katsomaan :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved