Paris part 1

19/08/2012Nyt vihdoin käsiksi näihin reissujuttuihin! Olin siis maailmanparhaus-E:n kanssa Pariisissa tuossa viime viikolla, ja tämä taisi olla kuudes kertani kyseisessä kaupungissa. Lennot olivat Finnairin koneella CDG:lle ja sieltä otettiin RER Gare du Nordille, josta pääsi kätevästi myös meidän hotellille. Olen yöpynyt Pariisissa käydessäni ympäri kaupunkia, mutta tämän reissun hotellin sijainti oli ehdottomasti paras kaikista! Yövyimme siis Gare l'Estillä (10 éme), josta on todella hyvät metro- ja bussiyhteydet ympäri kaupunkia, mutta myös kävellen pääsee yllättävän nopeasti! :)

Annan kuvien puhua näissä reissupostauksissa puolestaan, mutta jos teillä on jotain kysyttävää joistakin jutuista, niin vastailen mielelläni! (Pilviä nähtiin muuten vain ensimmäisenä ja viimeisenä päivinä ;))1. Ile de la Cité
2. Me on our way to eat to the Quartier latin
3. Arc de triomphe du Carrousel during the sunset
4. This lock reminded us of one of our friends... :D
5. The city of details
6. Les moules, yummy yummy!
7. Team... what team?


// Paris photos, finally! On my sixth visit to Paris we stayed in a hotel near Gare l'Est (10 éme), which was a perfect location in consideration of public transport as well as walking distances! If you have any questions about our trip/photos, please ask! :) Otherwise I let the pics speak for themselves...

6 comments:

 1. Ihania kuvia! Tykkään sun blogin simppelistä ulkoasusta :)

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia! Mä haluaisin uudelleen Pariisiin, olen yhden kerran ollut ja petyin vähän.. Veikkaan kyllä että Pariisi ei näyttänyt parhaita puoliaan sillon lokakuun lopussa, pitäisi päästä sinne keväällä tai kesällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen käynyt Pariisissa itseasiassa vain kesälomilla, joten loppusyksyn tilanteesta en oikein osaa sanoa. Mutta kesällä siellä on ollut aina ihanaa (ja kuuma!) Myös keväällä kaupunki on kuulemma erittäin edustava, ja tarkoitus olisikin ensi kerralla mennä toukokuun aikoihin :)

   Delete
 3. Pariisivinkkejä kiitos - mitä kannattaa tehdä, missä käydä jne! Olis ihana lukea, varsinkin kun on itse sinne lähdössä parin kuukauden päästä :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitan vielä postauksia tulemaan kuvien kera, joten niistä varmaan välittyy vähän vinkkiä toivottavasti! :)
   Pariisissahan tekemistä on vaikka kuinka, itse tykkään siellä kävellä ympäriinsä eri kaupunginosissa, käydä museoissa, syödä paljon ja erilaisia ruokia, käydä piknikillä, istua Seinen rannalla ja ihmetellä... Turistinähtävyyksien perässä en oikeastaan enää juokse, mutta kyllähän niitäkin vastaan tulee kun kaupunkia ravaa ristiin rastiin :) Vähän varmasti vaihtelee jokaisella mielenkiinnonkohteiden mukaan!
   Kurkkaa tulevat postaukset läpi ja jos niissä on jotain kiinnostavaa, niin kysele tarkemmin! ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved