Home again

13/08/2012

Bonjour bonjour ja terveiset Pariisista! Täällä kirjoittelee yksi masentunut matkaaja, joka kaipaa jo nyt Ranskan lämpöä, croissantteja ja crème brûléeta. Kärsin varmaan samasta PPSD:stä (Post Paris Stress Disorder) kuin Kolun Eeva, ja aikaisempien kokemusten perusteella voin ennustaa tämän kestävän aika kauan...

No, eikai siinä muu auta kuin yrittää sopeutua taas tähän Suomen ihanuuteen ja suunnata huomenaamulla töihin. Laukkuja en kyllä pura ennen kuin huvittaa! ;) Valokuvat ovat ihanaisen matkaseurani hallussa, mutta eiköhän niitä kohta tänne minunkin koneelle saada! Tässä nyt maistiaisiksi kuitenkin muutamia iPhone-kuvia, joita päivittelin viikon aikana Instagramiin.


// It sucks being back in Finland. Missing Paris (and the food) already!

4 comments:

 1. Ihania tunnelmakuvia. Ihanasta reissusta arkeen palaaminen on aina aika haastavaa. Tsemppiä arkeenpaluuseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! ;) Musta tuntuu, että reissun onnistumisen voi mitata erittäin hyvin kotiinpaluun ketutuksella! Eli tällä kertaa siis superonnistunut loma! ;)

   Delete
 2. Oih. En kestä !! Ihanuutta :) Mulla on kauhee matkakuume... ja nyt pahenee entisestään ! :) Nam nam näyttää Ladurée hyvältä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih kiitos! Matkakuume on kyllä pahin kuumeista, kun sille ei pakosti pysty tekemään heti mitään! ;D Ja Ladurée oli hyvää, juuri niin makeaa ja herkullista kuin luulisi! Kyllä naapuripöydässäkin katseltiin meidän leivoksia kateellisina ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved