Outfit 05/26/12

27/05/2012




Toppi COS, bleiseri Zara, farkut Mango, laukku Marc by Marc Jacobs, aurinkolasit ?,
kello Michael Kors, rannekoru Cubus, korot Apple Green (K-Kenkä), ballerinat ulkomailta

Tässäpä eilisen illan asua ja toinen COS-uutukaisista in action. Olin eilen juhlimassa ystäväni valmistujaisia Töölössä; olipa hyvää ruokaa ja mukava (välillä hieman liiankin kuuma...) tunnelma! Ilta-auringon lämmittäessä "mukavasti" asuntoa, päätimme loppuillasta suunnata hetkeksi Hietsun rannalle ihmettelemään, ja satuimmekin sopivasti paikalle juuri auringonlaskun aikaan :) Onneksi mukaan tarttui kotoa lähtiessä vielä viime hetkellä myös ballerinat, sillä aika moinen kävelysaldo illalle loppuen lopuksi kertyikin!

On tuo pliseerattu paita vain ihana. Aika armoton tosin käsivarsilleni... Hmm, taidanpas tästä lähteä lenkille ja hieman pinnistellä käsipainojen kanssa... :D

// Here's my outfit from yesterday. I attended my friend's graduation party, and while it was getting way too hot inside, we decided to go to the Hietaniemi beach nearby. Weather was nice and we even saw the sunset :) Happy I took my ballerinas with me - we had quite a walk!
I'm in love with the new COS top, though it doesn't bring the best of my arms... That being said, I guess I'm off to a jog and some dumbbell lifting...

7 comments:

  1. Siis mitä, eikö Sannan photoshootin asukuvia hyväksytty?!?! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tällä kertaa ei! Vika tosin oli kuvattavassa, ei kuvaajassa :D Ilmeeni jokaisessa kuvassa oli sen verran mielenkiintoinen, että ehheh, traumoja olisi varmaan joku saanut x_,,_@ (<- mun ilme niissä kuvissa)

      Delete
  2. Tällä kertaa yritin saada kokonaiset naamat kuvaan eikä vain puoli otsaa!

    Ei hätää, nyysin kameran joka kerta kun saan tilaisuuden ja napsin hienoja "taidekuvia" vaaleanpunaisista kupeista, teidän sukista ja naamoista. Joka kerta tulen paremmaksi tai sitten tuurilla jonkun kuvista on pakko onnistua! :)

    Määrä korvaa laadun eikun miten se meni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh joo, osuit kohteeseen! :D Ja kuten sanoin, taisi tällä kertaa vika oll kuvaajassa (ja ehkä asetuksissa, oisin voinut vähän säätää valoisuutta yms)! Ei oo sun vika että perusilmeeni on.. outo. Hehee.
      Ja katsos, harjoitus tekee mestarin! Voin pitää sulle ja Johannalle (koirakuvia varten...) jonkun valokuvauksen pikakurssin, eli sitten mulla on jo kaksi hovikuvaajaa eikä tarvi aina hillua sängynreunalla laukaisimen kanssa.
      Joo, it's a deal ;)

      Delete
  3. nice outfit

    check out my blog and, if you want, let's follow each other on GFC or Bloglovin' or both ;)

    www.LAByDiana.com

    ReplyDelete
  4. Heippa Ida! Olen eksynyt aina silloin tällöin blogiisi kurkkimaan kauniita asuja ja upeita kuvia. Minun on pitäny jo monta kertaa jättää kommenttiakin ja nyt vihdoin sain aikaiseksi ;) Blogisi visuaalisuus on aivan ehdottomasti mieleeni ja samoin tapasi kirjoittaa! Taidan liittyä nyt ihan lukijaksikin, niin ei tarvitse aina eksyä jonkun kommenttiboksista tai sivupalkista tänne :) Mukavaa viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, kiitos piristävästä kommentistasi! :> Hauska kuulla, että muiden mielestä kirjoitan kivasti, sillä omaan korvaani omat tekstit kuulostavat vaan oudolta muminalta ja ajatusryöpyltä! :D Mutta tervetuloa ihan viralliseksikin lukijaksi! ;)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved