New in from COS

26/05/2012

Kuten eilissä postauksessa kerroin, piipahdimme eilen työkavereiden kanssa lounastauolla Helsingin COS:n avajaisissa. Osuimme paikalle vain hieman yli kaksitoista, joten vaatteista oli vielä hyvin kokoja tarjolla ja kaupassa mahtui hyvin liikkumaan (kunnes paikalle puski tsiljoona lastenvaunua). Tarjollahan oli vaikka mitä kivaa, mutta hillitsin itseni ja mukaan lähtivät vain nämä kaksi asiaa:

Eli luonnonvalkoinen pliseerattu hihaton toppi sekä vajaahihainen raidallinen paita. Kumpaakaan en paikan pällä sovittanut, mutta sen verran hyvin itseni ja kroppani tunnen, että molemmat olivat ihan nappiosumia! :) Kumpaakin voi pitää sekä töissä että vapaalla, joka on nykyään jo aikalailla kriteeri kaikille vaateostoksilleni. Paitoja asuissa tullaan näkemään varmasti piakoin, tuo valkoinen ihanuus valikoituu varmaan ylleni jo tänään ystävän valmistujaisiin ;)

// Here are the two things I bought from COS Helsinki yesterday: a pleated, sleeveless white top and a striped 3/4 sleeved shirt. Both fit perfectly though I didn't try them on at the store. Outfit pics coming soon, I guess I'll wear the white one today to my friend's graduation party ;)

4 comments:

 1. Voi vitsi pakko päästä käymään cosissa pian! :)

  ReplyDelete
 2. Kivat yksilöt löysit!:) Mäkin tein (niinkuin arvelinkin) yhden ostoksen, mutta vielä pitää mennä ensi viikolla käymään, pari muuta jäi vielä kaivelemaan;) Ihan loistavaa, että tiedät noin hyvin ilman sovittamista, mikä on sulle sopiva. Mä en jotenkin osaa ikinä ostaa sovittamatta ja niimpä hikoilin nytkin ensin jonossa ja sitten kopissa niitten vaatteiden kanssa:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä on varmaan nyt ekoina päivinä aika tunkua, eli ehkä parempi mennäkin sitten kun alkuryysis on vähän helpottanut :) En itsekään kerennyt kauhean tarkkaan kaikkia vaatteita tarkastamaan, pitää mennä vähän rauhallisemmalla hetkellä uudestaan! ;)
   Ja juu, oon harjaantunut tässä lähivuosina aika hyvin! Inhoan nimittäin tuota jonotus+sovitus -rumbaa, varsinkin kun ne sovituskopit on aina kauhean kuumia ja niissä on hirveät valot! :D Kotona on kivempi sovittaa ja aina voi palauttaa! Tosin ei ole montaa kertaa tarvinnut :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved