10 happy things

29/05/2012Sain Lilliltä haasteen, jossa tulee kertoa kymmenen asiaa, jotka saavat minut hyvälle tuulelle ja joista tulen iloiseksi. Tässä siis muutamia asioita, joita mieleeni tuli (jätin "itsestäänselvät" asiat pois, kuten perheen ja ystävät). Minähän olen vähän sellaista tyyppiä, että joku ihan pienikin asia voi saada minut erittäin innostuuneeksi ja iloiseksi, hih.

1. Elokuu Vaikka rakastankin koko kesää ja odotan aivan suunnattomasti juhannusta, on koko kesässä tänä vuonna kuitenkin parasta elokuu! Jo pelkkä elokuun ajatteleminen saa hymyn huulille :) Elokuussa tapahtuu kaikkea kivaa (Pariisi, Weekend Festival, perinteinen tyttöjen mökkireissu) ja elokuussa myös saan tietää muutamasta jännästä asiasta ;) Varmasti saatte tietää tekin, mikäli ne käyvät toteen!

2. Leikattu nurmikko Mikään ei tuoksu niin paljoin kesälle, kuin leikattu nurmi! Voisin istua päivät pitkät tuoksuttelemassa tuoretta, vastaleikattua nurmikkoa!

3. Pisamat Ilmeisen harva pisamainen ihminen pitää pisamistaan, mutta itse rakastan omiani! Ihanaa, kun vappuviikonlopun jälkeen ekat pisteet pilkistelivät jo nenänvarrella :)

4. Musiikki, taisiis varsinkin joku sellainen kappale, johon liittyy paljon kivoja muistoja! Kaikista iloisimmaksi tällainen kappale saa silloin, kun se yllättää täysin, vaikka vaatekaupassa! Sitten siellä hymistellään ja virnuillaan ihan tyhmänä rekkien välissä... Hihih.

5. Puhdas koti. Olen aika siisteyspoliisi, enkä voi oleskella kotona rennosti ja mukavasti, jos lattiat ovat täynnä murusia ja pöydällä paksu kerros pölyä. Onneksi minusta myös siivous on kivaa (silloin kun sen aloittaminen on vapaaehtoista ja sotku "itseaiheutettua")! :D6. Hauvavauvat ja myös vähän iäkkäämmät pikkukoirat. Tämä on tullut täällä jo aika monta kertaa esiin, mutta mikään ei piristä päivää yhtä paljon kuin söpö hauvavauva tai chihuahua jolkottelemassa näkökentässäni. Kuten kommenttiboksissa kerroin, on hauvakuume ollut sillä tasolla jo yli vuoden päivät, että tippa tulee lähes poikkeuksetta linssiin kun näen söpön hauvan, varsinkin chihuahuan. Alan myös vikisemään ja hihittelemään oudosti...

7. Ne hetket kotona, jolloin istun sohvalla verkkareissa, katselen hyvää leffaa tai telkkasarjaa, syön onnistunutta itse tehtyä ruokaa ja ajattelen, että en haluaisi olla missään muualla! Kun tulee sellainen fiilis, että onpas elämä kivaa, vaikka ei tekisi mitään erikoista.

8. Hakaniemen tori ja kauppahalli, mutta erityisesti tori. Keväällä hihkun ilosta, kun huomaan ensimmäisten kukka- ja vihanneskojujen rantautuvat aamuisin torille! Jotenkin kummassa ne vihannekset maistuvat paljon paremmilta torilta ostettuina ja kukkiakin katsoo ihan eri tavalla, kuin marketin valmiskimppua. Kesäaamuisin on ihana käydä ostamssa marjoja työmatkalla eväiksi! Harkitsen vakavasti asuvani koko loppuelämäni Hakaniemessä, ihan vaan tuon torin takia...

9. Leipominen ja varsinkin leipomisurakan tulosten ihastelu! Tai entäs se, kun on monta tuntia vatkaillut taikinaa, ja valmiit herkut häviävät tarjoiluastiasta parempiin suihin hetkessä!

10. Rauhalliset aamut. Herään yleensä viikonloppunakin kahdeksan aikoihin, ihan vain, että saan nauttia hiljaisista ja rauhallisista aamuista. Esimerkiksi viime lauanataina olin jo yhdeksään mennessä käynyt aamulenkillä ja torilla, jonka jälkeen tein aamiaista kaikessa rauhassa ja nautiskelin siitä tunnin verran. Ennen yhtätoista olin saanut aikaan vaikka mitä ja käynyt vielä suihkussakin! Tällaiset aamut tosin vaativat sen, että käyn aikaisin nukkumaan, mutta työrytmin takia olen muutenkin ihan sippi jo ennen kymmentä, joten ei haittaa :D

Haastan kaikki, jotka eivät vielä haastetta ole tehneet, kertomaan omat ilostuttavat asiat! Onko kellään muulla yhtä hassuja iloisuudenaiheuttajia, kuin allekirjoittaneella? :)


// Ten random things that make me specially happy: August, fresh green grass, frecles, a song that reminds me of something nice, a clean home, puppies, random moments at home, Hakaniemi market square and market hall, baking and slow mornings.

Pics via Pinterest

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved