Sailor hats and bubbly drinks

02/05/2012Vappu on nyt vietetty ja toimisto kutsuu taas! Olipa ihana vapaapäivä, tällaisia voisi olla joka viikko! Aattona ystävien kanssa käytiin katsomassa (tai no, oikeastaan eihän me mitään siellä ihmismassan keskellä nähty) Mantan lakitus, jonka jälkeen siirryttiin ystävän luo laittamaan ruokaa ja ahtamaan napamme täyteen. Ahkerat työssäkävijät väsähtivätkin syömisen jälkeen totaalisesti, ja loppuilta kului lattialla röhnöttäen :D

Eilen oli vuorossa jo perinteeksi muodostunut vappupiknik Kaivopuistossa. Tälllä kertaa sää todellakin suosi (viime vuonna oli niin kylmä, että ruoat lähes jäätyivät - saati ihmiset!) ja siitä osoituksena itselläkin hieman auringosta punoittava nenä :D Eväät meillä paranevat vain joka vuosi, taas oli kaikkea ihanaa tuotu mukanamme! Itse toin kana-pekoni-avokado-cheddar -patonkeja (pakattu leivinpaperiin ja sidottu paperinarulla), mustikkakeksejä sekä macaronseja. Nam!

//Labour Day celebrations are over! On Monday I went with my friends to the city and then to my friend's place to cook some dinner. Food was delicious and we got pretty tired after, rest of the evening was spent laying on my firend's apartment floor :D Yesterday we had a picnic in the park Kaivopuisto. The weather was absolutely fantastic and my red nose is a memory of that (yeah, the face cream didn't have SPF...). We had the most amazing food with us; I brought chicken-bacon-avocado-cheddar sandwiches, blueberry cookies and macarons. Yumm!

2 comments:

  1. Ei vitsit että on herkullisen näköisiä nuo mansikkajutut, en tiennyt että niitä on tuollaisiakin! Vai ootteko ite tehneet ne? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, ystäväni teki nuo! Nimeltään ovat mansikkawhoopieseja ja noiden "keksien" välissä on muistaakseni tuorejuustoa ja ranskankermaa, sekä tietysti mansikoita! Olivat superhyviä ja supersuloisia! :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved