Striped espardilles

24/05/2012
Löysin nämä supersöpöt ja kesäiset raita-espardillet alkuviikosta Lindexiltä! En voinut vastustaa, kun oikea koko löytyi ja hintakin oli vain 7,95! Ostin viime kesänä yhdet Vagabondin espardillet, ja vitsit ne ovat olleet mukavat jalassa. Nämä pääsivät jo yhdelle testiajolle, ja hyvältä tuntuvat!

Tänään on viikon ensimmäinen päivä, kun tulin suoraan töistä kotiin. Onpas ollut puuhaa! Lähden illalla vielä käymään hierojalla, aah, ihanaa! Huomenna olisi töissä illalla terassikekkerit, mutta taidan tulla kotiin ja olla siinä parhaassa seurassa, eli ihan itsekseni ;) Sellaista aikaa rupeaa kaipaamaan, kun ei pitkään aikaan ole ollut. Mutta ei sitä omaa seuraakaan päivästä toiseen jaksa, heh. En mä niin mieletön tyyppi ole ;)

// I found these cutest espardilles couple days ago from Lindex. They stole my heart and I had to purchase them while I found the right size and the price was only 7,95 euros! I have one pair of espardilles from last summer and they are so comfy!
Today is the first day this week I came home straight from work. And soon I'm off to spoil myself with a massage, yay. We have this outdoor party at work tomorrow, but I guess I just come home and enjoy the quality time with myself instead ;)

4 comments:

 1. Onpas mielettömän somat! Ja melkeinpä identtiset Soludoksen tossuille, joita olen pitänyt shopbopin ostoskorissani jo tovin :-) Täytyy ehkä kipaista Lindexille tässä joku päivä!

  ps. blogisi on ihana ja sinun tyylisi vielä ihanampi :-) (hui uskaltauduin viimein kommentoimaan!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, kannattaa ainakin käydä katsomassa ovatko nämä sinun jalkaasi millaiset! :) Ja tosiaan, ovat aika samannäköiset Soludosten kanssa! Näissä ei vain ole sitä kärkeä :)

   Ja oi, kiitos kovasti! :> Kiva kun kommentoit!

   Delete
 2. Voi miten söpöt, mullekkin kelpais, mutta harmi vaan täällä ei ole Lindexiä. Kauhesti haluisin kyllä löytää jotkut espadrillet kesäksi, koska ne näyttää nin kivoilta kaiken kanssa.

  Hieronta kelpaisi mullekkin tän kaiken tenttikauden stressin keskellä:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No höh, eikä taida Lindexin nettikauppakaan sinne luoksesi toimittaa (tosin joku päivä katsoin, niin nuo olivat sieltäkin loppu)... Mutta kannattaa katsoa läpi nuo aiemmassakin kommentissa mainitut Soludoksen espardillet (http://www.shopbop.com/soludos/br/v=1/2534374302172958.htm), eivät nekään oli pahan hintaisia ja värivaihtoehtoja on tsiljoona! ;)

   Oli kyllä aika ihana hieronta! Suosittelen kovasti, se on niin hyvä tapa hemmotella itseään! :) Mulla oli yhdessä vaiheessa niskat niin jumissa, etten saanut unta :D Heh, eipä ole enää, nyt kun käyn parin kuukauden välein!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved