Carrot pants

08/05/2012

Ollaanpas tänään oltu keväisen värisiä! :D Mustat porkkanapöksyt, mustavalkoinen paita ja harmaata siellä sun täällä. Onneksi kulahtaneet korallin väriset kynsilakat tuovat vähän "piristettä" tähän keväiseen kokonaisuuteen...

Housut ovat ikuisuusvanhat Vilan kangaspöksyt, joiden vetoketju on hajonnut kertaalleen, kertaalleen ne ovat kokeneet "ei mahdu päälle" -kauden ja imeneet sisäänsä muutaman koiran verran karvaa (olivat aika räjähdys kun kaivoin talven jälkeen kaapista...). Paita on vielä ikuisuusvanhempi Tiger of Sweden, joka sekin on ottanut muutaman iskun vastaan (lähinnä pesukoneen toimesta). Ballerinat taas kaikista vanhimmat (3 vuotta?), Ruoholahden Warehousesta ostetut Spiritin yksilöt. Nahkatakki (Sisters Point), kaulahuivi/poncho (Gina Tricot) ja laukku (Lindex) ovat sentään hieman uudempaa koulukuntaa (vuoden sisällä ostettuja).

Nyt ruetaan valmistautumaan illan jääkiekkoannokseen, eväspuoli laitettava kuntoon asap! Lenkillä ollessani (oli muuten silloin värikkäät vaatteet!) panin merkille, että muut ovat tainneet jo aloittaa kisafiiliksen hakemisen. Oli nimittäin Tokoinrannan varret niin täynnä auringosta nauttivia... ehm, kaljoittelijoita. Kyllä siinä tunsi itsensä aika sporttiseksi kuulkaas! ;)

//Today wearing (colourful...) oldies: carrot pants Vila, top Tiger of Sweden, ballerinas Spirit. And some newer things as well (bought within a year): jacket Sisters Point, scarf/poncho Gina Tricot and bag Lindex.
Now I'm getting ready for tonight's game (Finland vs Switzerland) and I'm off to do some cooking.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved