Wednesday wanties: FDS

25/03/2015Artek Jakkara 60 -juliste // Muuto Studio-lamppu // Vitra DSR-tuoli // HAY Porter-talouspaperiteline
Menu Marbe-seinäkello // Menu Multi Basket -piknikkori // Menu Bottle-myllyt // Ferm Living Grid-suihkuverho


Kävin pitkästä aikaa tutkiskelemassa Finnish Design Shopin tarjontaa, ja vaikka nykyiseen kotiin en ole aatellut sen suurempia hankintoja tehdä, löytyi (tietenkin) kaikkea kivaa, jota huolisin mielelläni.

Ainoat kotiasiat jotka pitäisi "oikeasti" saada, ovat keittiöön uusi kattolamppu sekä toinen DSR-tuoli. Näillä ei kuitenkaan ole mikään kiire (nykyisellä lampulla näkee ihan hyvin ja ruokapöydän ääressä on tuoleja ihan riittämiin nytkin), joten hankinnat saavat vielä odottaa.

Finnish Desgin Shopilla on muuten menossa tällä hetkellä kampanja, jossa shoppailemalla voi tienata lahjakortteja. Saat jokaista käyttämääsi 100 euroa kohti 20 euroa Finnish Design Shopin lahjakorttina. Lisätietoja kampanjasta löytyy Kampanjat-sivulta.


Linkit mainoslinkkejä

2 comments:

 1. Heippa! Tämä on tällainen tosi random kysymys :)
  Selailin sun postauksia taakse päin, ja huomasin, että olit jossakin vaiheessa myymässä Apple Macbook pro 13 -läppäriä. Oletko jo myynyt sen? Jos et, niin täällä olisin kiinnostunut ostamaan :) Mitä oot näin yleensä mieltä Applen koneista?
  -Anni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Anni!
   Tuon vanhan MacBookini olen kyllä tosiaan jo myynyt, meni nopeasti kaupaksi ilmoituksen jälkeen :) Itse olen kyllä ehdoton Applen koneiden kannattaja - varsinkin kun tekee paljon graafisia juttuja (Photoshop, Illustrator, InDesign), niin mielestäni Apple on ihan ehdoton. Työkoneena minulla on suhteellisen uusi HP:n Windows-kone, ja sen kokemuksien perusteella en kyllä itselleni enää kotiin Windows-konetta ostaisi :) Toki nämä ovat mielipidekysymyksiä, mutta omaan käyttötarkoitukseeni Apple sopii paremmin.

   Delete

© Happy daysAll rights reserved