Outfit 03/14/2015

20/03/2015

Viikonlopun kolkutellessa tässä näytille asua edelliseltä lauantailta, kun olin päivän ihanan ystäväni kanssa kaupungilla. Aurinko paistoi, Helsingin oli vallannut keväthuuma ja vatsa oli täynnä äskettäin syötyä Cholon burritoa. Kahdestakymmenestä kuvasta onnistui noin kolme, joista tässä teille näytille kaksi.

Te asukuvia usein postailevat, miten ihmeessä onnistutte näyttämään kuvissa

a) omilta itseltänne (aka siltä mikä yleensä peilistä näkyy, ei esimerkiksi naapurin vanhemmalta rouvashenkilöltä kuten ehem, minä)

b) luonnollisilta, iloisilta ja ah-niin-raikkailta?!

takki Marks & Spencer
paita Ralph Lauren
housut Dr. Denim DIY
kengät Nike
huivi Ralph Lauren
hanskat H&M
laukku LV
aurinkolasit Ray-Ban


Ihastuin muuten tuon Marks & Spencerin talvitakkini malliin niin, että hankin hetki sitten kevättakin samanlaisella leikkauksella. Itse en ole koskaan ollut trenssityttö, vaan tykkään pitkissäkin takeissa erittäin simppelistä muotoilusta. Takki toivottavasti pääsee esille myös täällä blogin puolella, sillä toiveissani olisi että asukuvatahti hieman kiihtyisi keväällä ja kesällä.

(Seuraava missio onkin poseerauksen opettelun lisäksi lahjoa poikaystävä kuvaamaan edes silloin tällöin... Vinkkejä hyvistä lahjontakeinoista otetaan vastaan! :D)

Blogin postaustahti on varmaan vielä hetken hieman rauhallisempaa, sillä olen taas kasannut itselleni kaikenlaista projektia. Siinä samalla yritän myös kehittää vähän tätä omankin blogin ulkoasua, eilen sain vihdoin uuden bannerin/logon väsättyä.

Kiireistä huolimatta ihanaa viikonloppua kaikille!

4 comments:

 1. Uusi bannerisi on kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kiva! Minulla on myös uusi banneri mietinnässä, mutta vaikka pelkkä tekstibanneri houkuttaisikin, taidan kuitenkin ottaa uuden kuvan. Tuollainen simppeli "logo" minullakin on ollut kehitteillä ja paperille olen jo koevedoksia piirrellytkin, mutta joudun käyttämään kaverin apua sen nettiin tekemisessä :D Tai sitten menen sieltä mistä aita on matalin ja otan netistä valmiin fontin käyttöön... Oman blogin nimi kun alkaa "vähän" ärsyttämään, mutta nimenvaihdokseen en tässä vaiheessa viitsi alkaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Linda! Mäkin itseasiassa suunnittelin vaihtavani tuon tekstibannerin kuvalliseen - otin kuvatkin jo ja kaikkea. Sitten kun testasin sitä tuossa bannerin kohdalla, niin totesin ettei taida olla mun juttu yhtään... :D Mitä simppelimpi ja värittömämpi, sitä parempi, ilmeisesti :D Netistä löytyy kyllä tosi kivoja fontteja, samantyylisiä kuin tuo mun logossa on esim. Lato ja Raleway! Löytyy molemmat myös Google fonteista, eli saisi myös blogiin teksteihin käyttöön jos haluaisi.

   Mäkään en jaksanut enää katsella isoa HAPPY DAYS -tekstiä, joten ymmärrän hyvin sua! Nimenvaihdon on kyllä sitten jo sen verran työläs homma, että sitä tarvii kyllä miettiä kunnolla. Itse olen kyllä edelleen tykännyt omastani, mutta kaikkeen muuhun kyllä kyllästyn varsin nopeasti, joten samaistun myös tässä suuhun!

   ps. yksi hauska nettisivu tähän liittyen on http://www.hipsterlogogenerator.com/ , sieltä vaan logoa blogiin! :D

   Delete
 2. Niin yhtä aikaa tyylikäs ja päheä asu että! Pakko ehkä yrittää vähän matkia joskus.. :D

  Helena

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi kiitos Helena! Ja kuule, siitä vaan matkimaan, ei haittaa! :D

   Delete

© Happy daysAll rights reserved