New in: Minimalist jewelry

07/03/2015Käytän korvakorujen ja rannekellon lisäksi aika vähän koruja. Pitkät riipukset ja krumelöörit eivät vain tunnu omilta. Muutaman statement-korun omistan, mutta niitäkin yhdistelen vain muutaman tietyn yläosan kanssa.

Tykkään siis pitää asiat simppeleinä.Lillin vinkistä löysin tieni Boutique minimalisten sivuille, ja siellähän odottikin täyspotti aivan minun näköisiäni koruja:

kultaisia, siroja, yksinkertaisia.

Suurien valinnanvaikeuksien jälkeen klikkailin kotiini 16K Gold plated Horizontal Bar Necklacen sekä 22k Four Leaf Clover Braceletn. Ostoskoria kasatessa tarvittiin suurta itsehillintää, jotta ostin vain nämä kaksi.Korut tupsahtivat postimiehen tuomana eteisen lattialleni alkuviikosta, ja ovat muutaman päivän testiajon jälkeen osoittautuneet ihan täydellisiksi. Juuri sopivan pituiset ketjut, kaunis kultaus. Kaulakoru sopii enemmän kuin hyvin yhteen kesällä Nizzan markkinoilta ostamani renkaan kanssa.

Tässä siis shoppailivinkki kaikille koruminimalisteille! Itsekin luultavasti palaan vielä kyseiseen kauppaan, sillä mielessäni kummittelevat niin tämä rannekoru kuin tämäkin kaulakoru...

6 comments:

 1. Tuo rannekoru olisi ihana! Kävin Boutique Minimalisten sivuilla, mutta huomasin että myynti on Etsyn kautta. Minulle niin vieras kauppapaikka, kun en ole käyttänyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Korujen myynti tosiaan tapahtuu Etsyn kautta, mutta itselläni ostelu sujui helposti enkä näe syytä, miksi kyseistä kauppaa tarvitsisi säikähtää! :) Etsyyn tarvitsee kyllä PayPal-tilin, mutta oston saa silti tehtyä kätevästi luottokortilla.

   Delete
 2. Tosi kauniita koruja! Pitääkin mennä tutkailemaan tuonne putiikkiin, josko itsekin innostuisi tilaamaan jotain. Erityisesti tykkään tuosta sinun rannekorusta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin! Suosittelen tosiaan tutustumaan, heillä on vaikka mitä ihanaa myynnissä! :)

   Delete
 3. Ihana tilaus! :) Mä onnistuin jo hukkaamaan toisen rannekoruistani, buuu.. Siksi pitääkin tehdä uusi tilaus ko. paikkaan ja tilata samalla ehkä jotain muutakin! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei! :( Mullakin meinasi tänään hävitä rannekoru, kun huomasin sen yhtäkkiä tippuneen toimiston lattialle... Onneksi bongasin tai olisi tullut surku! Mutta uusi tilaushan on aina hyvä tekosyy napata "vähän muutakin pientä" mukaan, hihi ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved