Blogs about blogging

11/03/2015Itselläni on taas aikamoiset vauhtiviikot menossa erilaisten projektien parissa. Tällaisina hetkinä aikaa ei halua nipistää pois yöunista tai ystävien tapaamisesta, joten aika otetaan pois oman blogin työstämisestä. Postausten ideoiminen ja toteuttaminen valokuvauksineen vie yllättävän paljon aikaa (kuten varmasti jokainen kanssablogaaja tietää), eikä tällä hetkellä luonnoksistakaan löydy mitään julkaisemisen arvoista (nykyään pidän siellä yhden tai kaksi postausta tällaisia tilanteita varten).

Vaikka blogi-into on tällä hetkellä korkealla, on aina pienen tauon jälkeen hieman takkuista jatkaa. Olen kuitenkin lähiaikoina löytänyt paljon hyviä blogaamisesta kirjoittavia blogeja, joista on ollut apu pienen inspiraation puutteessa. Ajattelin vinkata näistä myös teille muille, sillä näistä löytyy varmasti mielenkiintoista sisältöä ihan kaikille! :)

A Girl, Obsessed
Mandyn blogista löytyy paljon juttua kauneudesta, mutta myös blogaamisesta. Erilaisia vinkkejä blogipostausten aiheisiin sekä postaamista tukevaan prosessiin. Jos on vaikeuksia keksiä aiheita postauksille, kannattaa ehdottomasti kurkata 50 blog post ideas - tämä postaus osuu muun muassa listan numeroihin 13, 22, 39 ja 43!

Jennypurr
Brittiläisen Jenin blogi keskittyy täysin siihen itseensä, eli blogaamisen ja luomiseen. Aiheita ovat muun muassa blogin sisällön tuottaminen, vinkit ammattimaiseen blogaamiseen, sisällönkehittämiseen ja oman tyylin löytämiseen. Kurkkaamisen arvoisia postaukseia ovat muun muassa Five things to try when you hit blogging slump, How to grow your blog while working full time ja 10 different ways to vary your blog content.

Elle & Co
Paljon blogin visuaalisuuteen ja brändäykseen liittyviä ohjeita, vinkkejä ja materiaalia! Lue esimerkiksi postaukset Are you overlooking this important aspect of branding? ja How to create a clean & cohesive inspiration board.

by Regina
Texasissa asuva Regina kirjoittaa paljon konkreettisia vinkkejä blogaamisen tehostamiseen ja antaa paljon vinkkejä niin postausten suunnitteluun, yhteistyöhön kuin blogin brändäykseen liittyen. Muun muassa postaukset How to create super share-worthy blog posts, How to get serious about blogging ja 20 actions you can take to look like a pro blogger ovat lukemisen arvoisia.

Carrie Loves
Carrien blogista löytyy paljon erilaisia techie tipsejä niin Bloggerin kuin Wordpressin käyttämiseen. Lisäksi Carrie tarjoaa paljon vinkkejä Photoshopiin ja graafiseen suunnitteluun, ja voipa sivuilta ladata ilmaiseksi myös erilaisia someikoneja.

Tällaisia vinkkejä siis tällä kertaa! Toivottavasti näistä löytyy mielenkiintoista luettavaa siksi aikaa, kunnes itse ehdin päivitellä blogia taas paremmin ;)

8 comments:

 1. Kiitos näistä vinkeistä, pitääkin tutustua! :)

  ReplyDelete
 2. Mielenkiintoisia linkkejä, kiitos jakamisesta!

  ReplyDelete
 3. Olipa hyvä postaus! Näistä linkeistä on varmasti paljon iloa oman blogin kehittämisessä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Tosi kiva kuulla, että koit nämä hyödyllisiksi! :)

   Delete
 4. Olipas mielenkiitoisia linkkejä, kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olepas hyvä! :) Mukava kuulla että näistä vinkeistä on tykätty!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved