Superhero New Year

05/01/2014

Hyvää alkanutta vuotta 2014! Minäkin olen vihdoin ehtinyt blogin pariin vaihtuneen vuoden puolella, ja ajattelinkin aloittaa tämän vuoden postaukset esittelemällä tuttuun tapaan meidän uuden vuoden kekkerit. Edellisinä vuosina meillä on ollut teemoina muun muassa black & white sekä ranskalainen uusi vuosi, mutta kertaa päädyimme hieman villinpään korttiin, nimittäin supersankareihin!
Somisteiksi askartelin kaikkea teemaan sopivaa photo booth -rekvisiitasta aina menutikkuihin. Ikeasta ostin tuollaisen muutaman ison värikkään paperipallon sekä pienempiä palloja pöydälle koristeiksi. Popcornille ja sipseille taittelin kasaan paperitötteröitä, joihin oli helppo annostella mieleisiään suolaisia. Juomat juotiin punaisista muovimukeista ja niihin merkattiin juojan nimi näillä Ikean tarralapuilla.
Tarjoiltavien puolelta löytyi tällä kertaa miniburgereita, joihin pyöräytimme itse sämpylät ja pihvit, suolaisia piirakoita (pekoni-juusto sekä vuohenjuusto-kirsikkatomaatti), salami-tuorejuusto- sekä avokado-mozzarellapatonkeja ja feta-pistaasipähkinäsalaattia granaattiomenan kera. Makealta puolelta löytyi tällä kertaa vain valkosuklaa-vadelmacupcakes, sillä olemme todenneet aiemmissa juhlissa suolaisen kysynnän olevan suurempi :)Supersankaritarjonnasta... no sieltähän löytyikin sitten vaikka mitä! :D Oma alter egoni oli Clark Kent kravatteineen ja silmälaseineen, ja seuranani illan aikana olivat muun muassa Kissanainen, Teräsmies, Peter Pan, tohtori Watson, Venom, Wolverine ja Darth Vader! Olin aivan mykistynyt siitä kuinka ihmiset olivat jaksaneet panostaa ja keksiä itselleen asuja! Aikamoiset naurunremakat saatiin aikaiseksi aina, kun joku vieraista näyttäytyi asussaan ensimmäistä kertaa...

Tällaiset kekkerit siis meillä tänä vuonna! Toivottavasti muillakin oli oikein onnistunut ja mieleinen ilta, vaikkei sieltä supersankareita olisikaan löytynyt! ;) Pikkuhiljaa alkaa varmaan blogikin palailemaan tuttuun päivitystahtiinsa, kun palailen joululomaltani kotiin Helsinkiin ja pääsen taas arkirytmiin ja tuttujen juttujen äärelle! :) Muutama postausidea onkin jo mielessä!


// The Clark Kent in me celebrated New Year with a bunch of other superheroes. It was a blast!

5 comments:

 1. Katselinkin instagramistasi kuvia juhlistanne ja todella hauskalta näytti! Erityispisteet pukeutumiseen panostaneille vieraille ja en voi kuin ihailla sun panostamista noihin yksityiskohtiin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Meillä olikin pukeutumisen kanssa ukaasina, että ilman oikeanlaista asua joutuu viettämään illan terassilla... Onneksi ottivat uhkan tosissaan ;) Itse rakastan juuri kaikkien yksityiskohtien suunnittelua, ja pikkuhiljaa kaveritkin ovat tottuneet ainaiseen askartelurumbaani. Vaikka silmiä jostain kumman syystä vielä välillä pyörittelevätkin ;)

   Delete
 2. hauskalta näyttää : )

  www.terhisuanto.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Ihanan näköiset ruokatarjoilut! :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved