Eames has arrived

24/01/2014Mainitsin jonkin aikaa sitten At home -postauksessa odottelevani erään kotijutun saapumista - no, nyt se on saapunut ja iloisena nököttää ruokapöytäni äärellä! Kyseessä on siis kauan haikailemani Vitran Eames Plastic Side Chair DSR, jonka postista raahailin pitkin Hakaniemeä kotiini eräs ilta viime viikolla. Tilasin DSR:n saksalaisesta Connox-verkkokaupasta, jonka valikoimaan sekä toimintaan (ja hintatasoon!) olen kyllä erittäin tyytyväinen!Sijoitin tuolin nyt aluksi ruokapöydän ääreen, jossa myös useimmiten työskentelen. Pehmukkeeksi se sai lämpimän lampaantaljan, ja tähän mennessä olen ollut istuttavuuteenkin todella tyytyväinen! Hieman ehkä koomiselta valkoinen muovituoli näyttää ruokapöydän muiden tuolien seurassa (tuolit näkyvät muun muassa täällä), mutta halusin sijoittaa tuolin sellaiseen paikkaan, että sille varmasti tulee käyttöä :) Ja toivottavasti se saa pian kaverikseen muitakin samanlaisia istuimia!

Tällä hetkellä koen muuten jonkilaista viha-rakkaussuhdetta sekä asunnon lattiaa että olohuoneen verhoja kohtaan. Joka toinen päivä minusta pähkinän värinen lattia tuo kivasti lämpöä ja kontrastia asuntoon, mutta toisena päivänä en voi sietää sen punertavaa sävyä! Olohuoneenkin verhot haluaisin ottaa alas aina tasaisin väliajoin, mutta toisaalta pidän niidenkin tuomasta kontrastista. On tässä elämässä kurjia ongelmia! ;)

3 comments:

 1. Moikka, ihana tuoli! olen haaveillut noista jo niin kauan, ja päätinkin että nuo ostan ensikuussa. Mistä maasta tuoli tuli? on varmaankin aito vitran tuoli? entä paljonko maksoi tuolin tilaaminen kaikenkaikkiaan ja miten maksu tapahtui, tilisiirrolla? :)

  Kiitos jo etukäteen!

  T.noora

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Noora! Tuo on kyllä ihana tuoli, olen ollut todella tyytyväinen hankintaan! Itsekin haaveilin siitä aika kauan, ennen kuin sain hankittua :) Tuoli tuli Saksasta, ja on aito (pohjassa leimat ja asianmukaiset sarjanumerot). Hintakin pysyi tuossa nettisivuilla mainitussa, eli 226 euroa. Connoxilta saa muistaakseni yli 100 euron ostoksiin ilmaisen kuljetuksen, eli ei tullut mitään postituskuluja. Itse maksoin ostoksen MasterCardilla, mutta ilmeisesti ainakin PayPal käy myös. Kaiken kaikkiaan osto sujui erittäin sujuvasti! :) Toivottavasti sinäkin saat tuolin pian!

   Delete
 2. Heippa, kiitos vastauksesta. Täytyypäs tutustua paremmin tuohon Connoxiin! :)

  t.Noora

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved