Weekend wanties: Christmas edition

30/11/2013


Paita Marc O'Polo // muistikirja Moleskine // iPhone-kuoret Kate Spade // Ego-aamiaiskuppi Iittala // yöshortsit Global Lingerie // lahjakortti Ruohonjuuri // kahvimitta Hay // kirjainmukit Arne Jacobsen // espressolaite ROK

Eilen USA:ssa vietettiin Black Fridayta, jonka vastapainoksi Suomessa oli älä osta mitään -päivä. Itse jouduin valitettavasti hieman tuosta joustamaan, sillä minun oli pakko käydä ruokaostoksilla - ensimmäistä kertaa tällä viikolla, joten se annettakoon anteeksi. Kampin keskuksessa vilisi tästä teemapäivästä huolimatta aivan tuhottomasti porukkaa, joka suunnalta tarjottiin alennuslappusia ja joulumainokset vaan välkkyivät siellä sun täällä... Itse olen nykyään todella huono shoppailija, sillä ostan vain ruokaa ja jotain välttämättömiä kosmetiikkajuttuja tai käyttötavaroita. Vaateita ostelen nykyään tooodella vähän, enkä oikein mitään tule ostettua enää implusiivisesti.

Joululahjat pyörivät varmaan monella mielessä, ja niin myös itselläni. Hieman ahdistaa taas ajatus, että olisi pakko keksiä jotain kivaa ostettavaa - itse tykkään ostella läheisilleni lahjoja ympäri vuoden silloin kun oiva lahja sattuu kohdalle! Tähän kollaasiin keräsin kuitenkin sellaisia lahjaideoita, joita voisin toivoa itselleni tai antaa läheisilleni. Parhaat lahjat näin aikuisiällä ovat mielestäni käyttötavaroita, joille varmasti tietää olevan tarvetta tai joita lahjan saaja ei jostain syystä ole itse raaskinut ostaa. Esimerkiksi itse olen haaveillut noista Iittalan Ego-aamiaiskupeista jo vuosia, mutten vain ole saanut niitä ostettua. Myös erilaiset lahjakortit ovat kivoja, sillä niillä saa ostaa varmasti mieleisensä jutun! Lahjakortin liikettä valitessa lahjan antaja on kuitenkin jo joutunut miettimään mikä voisi olla saajan mieleen, oli se sitten sisustukseen tai vaikka lisäravinteisiin liittyvää. Laadukkaat ja klassiset vaatteet ja korut toimivat mielestäni myös aina, varsinkin jos on varma että juuri ne miellyttävät lahjan saajaa. Myöskään itse tehdyt lahjat eivät ole huono idea - itse en osaa neuloa niin ollenkaan, joten esimerkiksi villasukat ilahduttavat minua aina (taloudessani on nimittäin yksi, joka tykkää painia villasukkieni kanssa ahkerasti). Itse puolestani voisin kuvitella antavani lahjaksi jotain itse keittiössä tekemääni, vaikka mysliä tai raakasuklaata!

Millaisia joululahjoihin liittyviä ajatuksia teillä on? Ahdistaako muitakin, vai oletteko ihan liekeissä ensimmäisten lahjakuvastojen tupsahdettua postiluukusta? ;)

postaus sisältää mainoslinkkejä

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved