Get some cash back

14/11/2013

Toteutettu yhdessä Ostohyvitys.fi kanssa

Oletteko kuulleet jo suomalaisesta Ostohyvitys.fi -sivustosta? Kyseessä on niin sanottu cashback-sivusto, joka siis tarkoittaa, että saat rahaa itsellesi takaisin verkkokaupoissa tehdyistä ostoksistasi. Tämä on Suomessa suhteellisen uusi "ilmiö", ja Ostohyvitys onkin ensimmäinen suomalainen cashback-verkkopalvelu. Miten sitä rahaa sitten takaisin tilille oikein tipahtelee?Ensin sinun tulee luoda tunnukset Ostohyvitys.fi -sivustolle. Sivuilta löydät listaukset ja linkit palveluun kuuluvista verkkokaupoista. Kun klikkailet itsesi valitsemaasi verkkokauppaan Ostohyvityksen kautta ja suoritat ostoksesi tätä kautta, maksaa verkkokauppa komission Ostohyvitykselle, joka puolestaan maksaa hyvityksen sinun tilillesi.

Komissioiden kertymistä voit seurata Ostohyvityvityksen sivuilta omista tiedoistasi. Komissiot kirjautuvat sivuille hieman viiveellä, sillä Ostohyvityksen tulee saada ensin varmistus ostoksestasi komissiota maksavalta verkkokaupalta. Kun Ostohyvityksen kautta tekemiesi ostosten cashback-summa on ylittänyt 15 euroa, maksetaan se ilmoittamallesi pankkitilille!Ostohyvityksen piiriin kuuluu yli 400 verkkokauppaa, eli kaikille löytyy varmasti jotakin! Komissioiden määrät vaihtelevat hieman, esimerkiksi Zalandolla komission määrä ostoksista on 4 %, Nellyllä 11,5 %, Asoksella 3,5 %, Finnish Design Shopilla 4,5 %, Sokoksen verkkokaupalla 4,6 %, Booking.comilla 3,8 % ja niin edelleen... Kaikki komissioprosentit on lueteltu Ostohyvityksen sivuilla. Itse tilasin juuri Zalandolta paidan uuden vuoden asuani varten - paidan hinta oli 27,95 euroa, mutta tililleni siitä maksetaan takaisin 4 prosenttia eli noin euro. Mitä isommat ostokset ovat, sitä enemmän rahaa maksetaan takaisin (esimerkiksi 100 euron kengistä 10 prosentin komissiolla maksetaan 10 euroa).

Ostohyvityksellä oltiin vielä niin kovin mukavia, että yhteistyön merkeissä he haluavat vielä lahjoittaa jokaiselle palveua kokeilevalle lukijalleni suklaalevyn! :) Klikkailemalla sivustolle tästä kilahtelee ensimmäisen ostoksen yhteydessä sähköpostiin Ärräkoodi, jolla levyn saa lunastettua. Aika kiva palvelu, eikö? ;)

2 comments:

 1. Mä oon aina jotenkin tosi epäilevä tälläsiä juttuja kohtaan. Alkaa heti mietityttää mikä koira tässä on haudattuna, vaikka ilmiselväähän se on, että tällä yritetään vaan saada ihmisiä aktivoitumaan nettiostamisen suhteen. :)

  Hauskat ja kauniit kuvat tässä muuten ja ihana käsiala sulla! Ei ollenkaan siis huono tuo päätöksesi, ettet käytä enää lainattuja kuvia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pieni epäileväisyys ei varmasti ole pahaksi täällä netissä - kaikenlaisia sivustoja ja houkuttimia kun löytyy! Tästä Ostohyvityksestä olen kuitenkin kuullut muutamalta positiivista palautetta, joten siihen uskaltaisin luottaa :) Siskoni myös sanoi, että esimerkiksi Meksikossa tämä cashback-tyyli on varsin yleistä jo ihan ruoka- ja vaatekaupoissakin! Ehkä meillä suomalaisilla on vaan sellainen "too good to be true" -asenne, heh ;)

   Ja kiitos! Olen itsekin ollut tyytyväinen päätökseeni kuvien suhteen, tosin hieman vaihtelua kaipaisin jo näihin lähisommitteluihin... Mutta ainakaan ei tarvitse enää kuvien oikeuksia miettiä! :) Kollaaseja tulen varmaan tekemään jatkossakin, mutta nettikauppojen tuotekuvat ovatkin aikalailla "sallittua riistaa" :)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved