Tiffany Blue coffee moments

08/11/2013Melkein hävettää, miten vähän blogi on saanut itseltäni huomiota lähiaikoina. Mutta siihen on syynsä: kuten lähes jokainen päivätyössä käyvä bloggari, lähden aamun hämärässä ja palaan illan hämärässä takaisin kotiin. Kamera on siis saanut erittäin vähän käyttöä, kun ympärillä vallitseva pimeys ei ole inspiroinut. Aloitin bloggaamisen aikoinaan juuri visuaalisuuden takia, ja minulle kuvat ovat edelleen se juttu tässä bloggaamisessa.Itseäni ja asukuviakaan en ole halunnut kuvailla, sillä kasvojeni iho on oikutellut lähiaikoina välillä enemmän, välillä vähemmän. Olen lotrannut suolasaippuoiden, oliiviöljyjen, sinkkitablettien, teepuuöljyjen ja opti-MSM-jauheiden kanssa sellaista tahtia, että naamani varmaan irtisanoo itsensä kohta lopullisesti. Joten ymmärtänette selfie-postausten kiinnostamattomuuden :DMutta onneksi kahvia voi aina kuvata! Suuntasin eilen iltapäiväksi kotiin työkoneeni kanssa, ja päätin matkalla poiketa Hakaniemen Kanniston leipomossa. Nautinkin loput lounastauosta hörppien lattea turkoosista mukista (josta mieleeni tulee joka kerta Tiffany!) ja kuulkaas, olin valoisan aikaan kotona! Lupasin itselleni tehdä tätä enemmän, jotten aivan masentuisi tässä marraskuun ankeudessa ja jotta blogikin saisi joskus itsekuvaamaani sisältöä (tosin lupasin myös, että se ei joka kerta saisi olla kahvia).

Kanniston leipomosta haluaisin sanoa vielä muutaman sanaisen! Kun Kannisto kertoi avaavansa uuden myymälän Siltasaarenkadulle, olin aivan superinnossani. Kuten monet tietävät, eivät leipä ja muut leivonnaiset arkiruokailuihini kuulu, mutta välillä kuitenkin haluaisin syödä iltateen kanssa palan ruisleipää tai ostaa viikonloppuvieraille vuokaleivän aamiaiselle. Tällöin haluan leipäni olevan tuore ja kunnollisista raaka-aineista tehty (ei mitään aromeja, emulgointiaineita tai nostatusaineita), mieluiten lähellä leivottu. Kalliossa ei kovin montaa leipomo-myymälää ole, joten Kannisto oli oiva lisä tarjontaan ja sijaintinsa puolesta mainio. Plus, sieltä saa hyvää kahvia!

Kuvissa pröystäilee myös uusi (ihana) puhelimeni, iPhone 5S, jonka tilasin ilmestymispäivänään. Nyt minulla olisi siis ylimääräisenä yksi musta iPhone 4 (32 Gb), mikäli joku olisi kiinnostunut sellaista ostamaan! Puhelin toimii edelleen mainiosti, tietenkin on jo hieman hidastunut ostopäivästään noin 2,5 vuoden takaa. Kotinappula ei jaksa reogoida joka kerta (tämä on kyllä varmasti fiksattavissa), mutta siitä huolimatta sisällä hyrrää iloisesti uusi IOS 7. Puhelimen lasipinnat ovat loistokunnossa muutamia todella pieniä naarmuja lukuunottamatta. Kiinnostuneita henkiöitä pyytäisin laittamaan meiliä maanantaihin 11.11. mennessä lisäkysymyksiensä tai tarjouksensa kera. Lähtöhinta puhelimelle olisi 170 euroa, ja pakettiin kuuluu myös laturi, Applen kuulokkeet, muutama Belkinin suojakalvo sekä yhdet silikonikuoret.

2 comments:

  1. Tuo kahvimuki on kyllä superihanan värinen! Tiffany's blue on vaan niin kaunis klassikkosävy. Hyvä leipä kyllä myös parantaa kummasti arkea hyvän kahvin lisäksi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saisi kotoa löytyä enemmänkin tuollaista turkoosia kuin vain kahvimukien muodossa ;) Tuore (ja uunilämmin!) leipä on kyllä aika hyvä lohturuoka pimeisiin syysiltoihin :)

      Delete

© Happy daysAll rights reserved