App I love: Printic

24/07/2013



Törmäsin viime viikolla eräässä blogipostauksessa appiin nimeltä Printic, joka herätti kiinnostukseni tutkia asiaa hieman lisää! Kyseessä on siis iPhone- tai Android-puhelimeen ladattava ohjelma, jonka avulla voi tilata puhelimen kuvia printattuna. Puhelimen applikaatiossa vain valitaan halutut kuvat, naputellaan toimitusosoite ja tilaataan!



Printatut kuvat maksavat 79 senttiä / kappale, eikä tilaukseen tule postikuluja tai muitakaan ylläreitä! Maksun voi suorittaa muun muassa MasterCardilla, Visalla ja Amexilla, klikata send ja odotella postiluukun kilahdusta! Printicin toimisto sijaitsee Pariisissa, josta valmiit kuvat toimitetaan 3-5 päivän kuluessa. Itse tilasin kuvat torstaina, ja eilen tiistaina ne ollivat jo postiluukusta tipahtaneet :) Nettisivuilla kerrotaan, että kuvat ovat "edited using traditional wet labs and are personally checked", mikä on vain plussaa tällaisen hifistelijän ja itsekin pimiöissä hyörineen mielestä!




Kotiin saapuneet kuvat olivat todella hyvälaatuisia polaroidin mallisia printtejä korkeakiiltoisella paperilla. Printattu kuva on siis neliö, joten esimerkiksi hyvälaatuiset Instagram-kuvat sopivat tähän mitä parhaiten! Huomasin jälkeenpäin tilanneeni yhden kuvan myös "normaalista" kuvatiedostosta, mutta ohjelma oli oikein fiksusti osannut sen rajata printtiin! Kuvien alareunaan voi halutessaan lisätä tekstiä (fonttia tms. ei kuitenkaan saa itse valittua), mutta itse päätin ottaa nämä ihan plainina.



Kaikesta tästä hehkutuksesta huolimatta, tämä ei ole maksettu mainos ;) Olen vain vilpittömän innoissani tästä löydöstä, sillä olen usein harmitellut puhelimella otettujen kivojen kuvien jäävän vaille niiden ansaitsemaa huomiota. Tilaan siis varmasti printtejä toistekin! Kuvia saa tilattua myös ystävän osoitteeseen, ja tätäkin ylläriä minä ehdin jo kokeilemaan ;)

Printicin nettisivut löytyvät täältä, josta löytyy lisäinfoa sekä yrityksestä että ohjelmasta. Kannatta tsekata myös Facebook-sivut, siellä on paljon kivoja kuvia sekä muiden iloisten tilaajien kertomuksia!


// Last week I read about this smartphone app called Printic and I had to test it right away! And I have to say, c'est magnifique! I just loove printed photos, and these were just perfect. No doubt I'm going to order more in the future :)

20 comments:

  1. Hehee, minäkii ehin jo ladata tuon sovelluksen, kun jostain blogista kans bongasin, mut en oo vielä tilausta naputellut. Eka aattelin, että tekisin kesän lopussa jonkun kunnon kesäkoosteen, mutta kerta postikuluja ei ole, niin voishan sitä pienen testitilauksen tehdä vaikka samantie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä appi on kyllä siitä hyvä, että voi tilata vaikka vain yhden kuvan, postimaksuja kun ei tosiaan ole! :) Kesäkooste onkin kiva idea, jota voisi itsekin miettiä!

      Delete
  2. Voi vitsi, ihan loistava sovellus! Kiitos paljon vinkistä :) Ei tosiaan paljoa tule kuvalle hintaa kun postikulujakaan ei peritä. Täytynee tilata kuvia piakkoin, on mukavasti iPhoneen nuita kuvia kertynyt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olepas hyvä vain, kiva että menee heti muillakin kokeiluun! :)

      Delete
  3. Kiitos ihan superpaljon tästä vinkistä! :)

    ReplyDelete
  4. Hei kiitos tästä vinkistä! :) Mulla olisikin muutamia kuvia, jotka haluaisin teettää... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noniin, eikun kuvia sitten Pariisiin lähettelemään! ;)

      Delete
  5. Just etin tällasta sivustoa/sovellusta josta vois tilata juuri tollasia polaroid-mallisia kuvia - tämä sun postaus tuli aivan kuin tilauksesta!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, jes! Hyvä että oli tästäkin hyötyä! :)

      Delete
  6. Oi, kiitos paljon vinkistä! Kokeilin taannoin Canonin printteriä, jolla sai tulostettua Instagram-kuvia polaroid-tyyppisesti, mutta laitteella itsellään oli jo hintaa muistaakseni 100e + lisäpaperit ym. Tämä oli siis oikein tervetullut vinkki, täytyypä ryhtyä puuhaan! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huh, tuo satasen hinta ei kyllä kauheasti houkuttele! Tämä appi tosiaan on testattu hyvinkin toimivaksi ja edulliseksi, mikäli vaan jaksaa odotella sen muutaman päivän toimitusta ;) Eikun siis printtejä tilailemaan, itselläni meinasi ihan lähteä käsistä tuon määrän kanssa kun innostuin... :D

      Delete
  7. Heippa! Tässä (http://happydaysida.blogspot.fi/2013/06/a-weekend-full-of-sunshine-and-funny.html) postauksessa vilahti sellainen ihana hehkulamppuvalosarja, jollaista olen (toistaiseksi tuloksetta) metsästänyt jo vuosia. Mistä olet tuon ihanuuden löytänyt? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka! Tuon Juhannuspostauksen ensimmäisessä kuvassa näkyvät valot ovat Ikean Solvinden-valosarja, joka toimii aurinkokennolla: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80244202/ ! Ne ostin tänä keväänä, lisäksi multa löytyy myös toinen kirkas lamppusarja joka on Clasulta: http://www.clasohlson.com/fi/Led-koristevalosarja/Pr364171000. Granitilla oli ainakin jossain vaiheessa myös sarjoja myytävänä :)

      Delete
  8. kiitos vinkistä! :) mä latasin sovelluksen samantien ja suurella todennäköisyydellä tilaus lähtee myös piakkoin menemään ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jee, ihanaa kun muutkin ovat niin innoissaan tästä appista! :) Eikun vaan tilailemaan!

      Delete
  9. Sinulla on aivan ihana blogi! Toi app kuulosta mahtavalta! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. menee kokeiluun, kiitti vinkistä :)

    ReplyDelete
  11. Siis voihan noita kännykkäkuvia tilata ihan mistä tahansa, mistä muitakin kuvia ja ihan varmasti tulee paljon halvemmaksi. Ja esim. Ifolorilla on omat sovellukset vaikka Iphonelle (kuvat maksoi siellä 19 senttiä kappale). halvimmillaan kuvia pystyi tilata 4 senttä/kpl!! ja vaikka pari kolme euroa tulisi lähetyskuluja, niin varmasti pääsee halvemmalla. Välillä kuvat ovat olleet laatikossa seuraavana päivänä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En väittänytkään, että tämä olisi ainoa (tai edullisin) tapa tilata puhelimesta kuvia! Itse vain satuin ihastumaan tähän appsiin, heidän brändiinsä & graafiseen ilmeeseensä ja tilauksen helppouteen! Aika harvoin tilailen kuvia, joten tässä minun pikkutilauksessani ei tuo "huima" hintakaan nyt ollut mikään este.
      Ifolorilla pystyy ilmeisesti tilaamaan myös neliön mallisia kuvia, mutta heidän nettisivuiltaan en löytänyt tietoa ovatko kuvat tällaisia "polaroideja", joita itse nimenomaan haluan.

      Delete

© Happy daysAll rights reserved