Rooftops

19/07/2013

Olen aina jostain syystä pitänyt maisemien katselusta ylhäältä käsin: lentokoneesta, Alppien rinteiltä, Eiffelin huipulta, kattoterassilta, puun latvasta... Kaupungitkin näyttävät niin erilaisilta korkeammalta katsottuna! Jokaisella cityllä on aina omaleimainen ilme, joka näkyy hyvin ylhäältä - oli sitten kyseessä savupiiput, talojen muodot tai tiearkkitehtuuri. Maisemien ihailu saa myös minut tuntemaan itseni pieneksi tässä suuressa maailmassa, ja oikeastaan pidän siitä tunteesta. Sellainen hieman nöyrä, vähän kuin ottaisi lakin käteen ja toteaisi että vau. Tässä kuvissa itselleni tällä hetkellä jollain tapaa merkityksellisimmät kaupungit: Helsinki, Pariisi ja Lahti.

Pienenä näin tosi usein unta, että olin lentävä Niiskuneiti. Uskon senkin kovasti kumpuavan tästä korkeuden kaipuusta... ;)


// I've never been afraid of the heights, actually I kind of love watching the landscape from above. These are the most meaningful rooftops of my life: Helsinki, Paris and Lahti.

1 comment:

  1. Niin totta! Aina matkustellessa pitää päästä jonnekin korkeuksiin ihmettelemään kaupunkia! Jotkut sanoo että siten on myös helpompi hahmottaa paikkojen sijaintia vieraassa kaupungissa, mutta mun surkeaan suuntavaistoon sillä ei ole merkitystä, eksyksissä oon joka tapauksessa :D

    ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved