Blueberries

13/07/2013Hyvää sunnuntaihuomenta! Toivottavasti kaikilla on ollut oikeen mukava viikonloppu tähän asti :) Itse käytin perjantai-illan hyväkseni kotona ja tein suursiivouksen kaappien järjestelyä myöten; eilen aamulla puolestani suuntasin taas vanhempieni luo, ja eilinen päivä kuluikin tätini ja serkkuni kanssa mustikkametsässä! Tätini oli mitä ilmeisemmin saanut vihiä marajmummoudestani, ja kutsui mukaan pomintareissulle keskelle Lammin maalaismaisemia. Siellä mättäällä kuusi tuntia istuttuani olin kyllä henkisesti niin tasapainoisessa tilassa - täytyisi varmaan lähteä useammin keskelle ei mitään nauttimaan luonnosta ja ajattelemaan! Tänään aamulla ei kyllä fyysisesti enää niin harmoninen olo ollut sen kaiken kykkimisen jälkeen... 

Mutta ai että, maistuivatpa mustikat hyvälle aamiaisella! Kuvan jugu-annoksessa on itsepoimittujen mustikoiden lisäksi metsämansikoita sekä (ostettuja) vadelmia, banaania, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä, manteleita, tyrnijauhetta sekä mehiläisen siitepölyä. Ravintoarvoiltaan oikea superpommi!


// I picked some blueberries yesterday (5 litres) in the middle of nowhere with my aunt and cousin. And today I ate some of those berries with my super nutritious morning yoghurt.

No comments:

Post a Comment

© Happy daysAll rights reserved