Flipping out

03/07/2013

Kuten edellisessä Two days in Stockholm -postauksessa kerroin, niin Tukholman alennusmyynneistä tarttui jotain mukaan. Instagramissa tämä kaunokainen onkin jo vilahdellut, ja se on......Marc by Marc Jacobsin Flipping Out Satchel vaalean beigessä värissä!

Olin katsellut kyseistä mallia jo pidemmän aikaa, ja pohtinut tämän olevan seuraava hankintani. Ihan vakavissani en kuitenkaan ostosta ollut vielä harkinnut, kunnes tämä laukku tuijotti minua Tukholman Marc by Marc Jacobs -liikeen ikkunasta mojovan alennuksen kera! Seuraavana päivänä poikkesimme putiikissa sisällä, ja vaikka sisään astuessanikaan en vielä tätä suunnitellut kotiuttavani, vakuuttivat lähempi ihastelu sekä edullinen hinta minut. Ja siinä se nyt on, syntymäpäivälahja minulta minulle. (Toisena lahjavaihtoehtona olivat uudet Nike Freet, mutta koska yhdet sellaiset minulta jo löytyvät, oli päätös aika helppo...)Laukku on tehty sekä lehmän- että lampaannahasta ja on sivuiltaan aivan superpehmeä. Sattuuko sielä muuten jollakulla olemaan kokemusta vastaavanlaisten materiaalien suojaamisesta? Vaalea on herkkä väri, enkä luota olevani täysin sottapytytön ikuisesti... Alunperin olin ajatellut Flipping Outia mustana, mutta vain tämä beige oli alennuksessa. Sinänsä hyvä juttu, koska mitä minä nyt kahdella mustalla Markki Jaakopilla?


// Marc by Marc Jacobs Flipping Out Satchel - a birthday gift to myself. Decorated with a beautiful reduced price at MBMJ Stockholm. So, it's mine now and I totally love it.

16 comments:

 1. Oi, miten kaunis hän on :) Olen heikkona vaaleisiin nahkalaukkuihin, mutta omassa käytössäni turmelisin ne heti :D Onneksi voi aina ihastella muiden kauniita laukkuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö olekin! :) Tässä on itsellänikin vähän jännät paikat, kun ensimmäinen vaalea merkkilaukku kyseessä... Yhdet mansikkatahrat jo pyykäisin laukun takaosasta pois, onneksi pysyvää vahinkoa ei tullut! :D

   Delete
 2. Todella kaunis laukku, vau! Hienon löydän teit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau taisi päästä tämänkin tytön suusta kaupassa! :)

   Delete
 3. ihana laukku! :) farkkujen kanssa kannattaa olla varovainen, yhen dkny:n beigen laukun onnistuin värjäämään siniseksi :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, farkkuja täytyy varoa! Vuosia sitten minullakin yksi valkoinen (halpa) laukku muuttui siniseksi tuoreiden farkkujen kanssa, buu :( Sitä ei kyllä siitä enää sitten pelasteta!

   Delete
 4. Onpa kaunis laukku! MbMJ:ien nahka on kyllä ihanan pehmeää. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Myös Hillier hobossani on tuota lehmännahkaa, mutta voi jestas noita tämän laukun lampaannahkaisia osia! Voisin silitellä niitä ikuisuuden... :D

   Delete
 5. Supernätti! Aivan ihania muuten olleet nämä sinun kesälomapostaukset. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi kiitos Cara, mukava kuulla! On kyllä ollut lähiaikoina jotenkin tosi kiva bloggailakin, joten ehkä se välittyy myös sinne puolelle :)

   Delete
 6. Kaunis laukku! Nennu onkin jo ylempänä huomauttanut saman kuin mitä minäkin tulin varoittelemaan: varo farkkuja. Varsinkin uusista tummista farkuista voi lähteä yllättävän paljon väriä. Olen kuullut laukkukatastrofeista muilta, itse olen onnistunut pilaamaan vaalean villakangastakkini.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Farkut ovat kyllä tosi kinkkisiä... Varsinkin, kun niistä voi lähteä väriä todella kauan! Eikä farkuista tarttunutta väriä saa kyllä enää oikein millään pois :(

   Delete
 7. Upea laukku <3 Tulee mieleen Mulberryn Alexa laukku mutta tuo näyttää kyllä paremmalta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä minulle Alexakin kelpaisi, mutta eiköhän tämä satchel ole nyt hetkeksi tarpeeksi ;) Heh!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved