Happy Friday

26/07/2013Ihanaa, on taas perjantai! Tämä tyttö viettää illan ystävien keskellä, sillä tiedossa ovat läksiäiset siskoni aviomiehelle, joka suuntaa vaihtoon lähipäivinä Meksikoon! Tämän postauksen ilmestyessä ovat kekkerit jo toivottavasti hyvin käynnissä ja ylläri sankarille onnistunut. Varmuuden vuoksi ajastin tämän illalle, ettei vaan yllätys paljastuisi liian aikaisin ;)

Meillä ilta sujuu siis sombrerot päässä ja mojito-lasit kädessä! Paljon on taas keksitty kaikkea kivaa näihin juhliin ja allekirjoittanutkin on tapansa mukaan hieman askarrellut ja ideoinut. Toivottavasti saan kivoja kuvia juhlista, joita voin sitten teillekin näyttää! Ihanaa perjantai-iltaa ja tulevaa viikonloppua kuitenkin kaikille, toivottavasti olette keksineet kivaa kesätekemistä ♥ Palaillaan linjoille juhlien jälkeen :)

4 comments:

 1. Hih vai tällaiset yllärijuhlat, kuulostaa tosi hauskalta, toivottavasti tulee kuvia jälkikäteen!:P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, meillä oli tällainen ylläri! Ja onnistuttiinkin siinä hyvin, ei kuulemma aavistellut mitään ;) Ja kuvia tulossa, sen verran tallentui onneksi muistikortillekin!

   Delete
 2. Oi ihanan inspiroiva toi kuva! Mäkin oon haaveillut vaihtoon pääsemisestä/kielimatkasta tosi kauan, ehkäpä se munkin kohdalle vielä joku kaunis päivä osuu :D Upee blogi :)


  Mun blogissa olis arvonta käynnissä, eli käythän katsomassa ja osallistumassa jos kiinnostaa :)

  ♥: minttusblog.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Minna! :) Toivottavasti sun haave toteutuu joku päivä, eikun reissu vaan päämääräksi ja sen mukaan suunnittelemaan!

   Delete

© Happy daysAll rights reserved