Home plans

31/01/2013Blogin puolella on ollut nyt tammikuussa hieman hiljaisempaa, mutta kyllä täällä on oikeasti vaikka mitä puuhailtu! Vapaa-ajan olen lähiaikoina käyttänyt Lontoon matkan suunnitteluun, ruokien ja varsinkin E-koodien terveystarkasteluun sekä kodin suunnitteluun. Sain joululahjaksi lahjakortin Ikeaan ja koti otti taas pienen askeleen "valmistumista" kohti. Tuolta reissulta mukaan tarttui valkoinen Bestå-kaappi makuuhuoneeseen, joka onkin vilahdellut uusimpien asu-postausten taustalla.

Seuraavana kodin hankintalistalla ovat tv-taso sekä työpöydän tuoli. Tv-tasossa pohdin vielä muutaman vaihtoehdon väliltä, mutta työtuoli on jo ihan selvillä. Kuvista ei varmaan voi arvata ;)

Työtuoliksi olen siis päättänyt hankkia Vitran DSR-tuolin valkoisena! Kauan aikaa olin jo ostamassa Louis Ghostia, mutta pienten hintavertailujen päätteeksi päädyinkin tähän tulokseen. DSR on aina ollut haaveissani, ja koska ne ovat vain noin 50 euroa kalliimpia kuin Louis Ghostit, niin päätin hieman oikaista ja ostaa suoraan tämän unelmatuolin. Eli nyt vain odotellaan, että saisin viimeisestkin roposet kasaan, jotta pääsisin ostoksille Stockmannin viidenteen kerrokseen!


// The next item to buy: Vitra DSR chair!

Pics: Stylizimo (1st & 3rd), Trendenser.se & Trettien

5 comments:

 1. Uiui iteki haaveilen DSR-tuolista, mutta nyt kun asuu vielä kämppiksen kanssa, niin ei halua kotiin satsata. Ehkä sitten kun pääsee sinne omaan asuntoon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on kyllä niin ihana tuoli! Itsekin olen vasta nyt innostunut panostamaan kotijuttuihin, kun koti on kokonaan itselläni :)

   Delete
 2. Replies
  1. EIkö! :) Harmi, etteivät ole omia...

   Delete
 3. oih Vitran DSR- tuolit ovat kyllä ihania c:

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved