Candle holders

10/01/2013Olen etsiskellyt syksyn kynttiläkauden alusta lähtien olohuoneeseen sopivanlaisia kynttiläkuppeja. Pitkään pörräilin kaupoissa tuloksetta, ja toivo meinasikin jo loppua asian kanssa! Ennen joulua minua kuitenkin onnisti muutaman kerran, ja sain kasaan mielestäni oikein kivannäköiset rykelmän olohuoneeseeni.Kriteerini täyttävät kipposet löytyivät lopulta Pentikiltä ja Indiskasta. Pentikin Loiste-kynttiläkuppia olin verkkokaupan puolella katsonut pienempänä versiona, mutta livenä päädyin tähän suurempaan. Loisteen vierestä hyllystä nappasin mukaani myös Hyasintti-kynttilälasin. Indiskalta mukaani tarttuivat pieni pyöreähkö Crackle Star S ja Kashmir-tuoksukynttilä. Alustana kynttilöillä on Stockmannilta ostettu Casa Stockmannin hopeinen lautanen.Vaikka kuvat on otettu jo ennen joulua (siksi havut), niin kyllä näitä kynttilöitä kelpaa poltella vielä näin alkuvuonnakin. Eipä tuolla ulkona vielä kovin valoisaa iltaisin ole...!


// Found some nice candle holders before Chirsmas: two from Pentik and two from Indiska. Silver tray from Casa Stockman.


PS. Listailin muutamia juttuja Huuto.netiin, ja jos joku kiinnostaa niin voin myydä myös suoraan lähtöhinnalla, mikäli huutajia ei ole tullut :) Siinä tapauksessa voi laittaa sähköpostia, niin sovitaan jatkosta!

7 comments:

 1. Todella kivoja kuppeja olet kynttilöille löytänyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Reetta! Itsekin olen saaliiseen nyt erittäin tyytyväinen :)

   Delete
 2. Ehtivätkö kaikki huuto.net-tuotteesi jo kadota kun linkki päätyy vain huuto.netin etusivulle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm, mitäs ihmettä! Itselläni linkki toimi testatessa, ja kyllä sillä edelleen pääsen oikeaan paikkaan :o Huuto.net on kyllä ollut jotenkin sekaisin, kun he kokeilevat siellä uutta beta-versiota... Pääsisitköhän katsomaan yhden kohteen kautta: http://www.huuto.net/kohteet/guess-by-marciano-ibiza-metal-hopeinen-laukku-hyvakuntoinen/250884583 ?

   Delete
 3. Tuo antamasi linkki toimi, kiitos :)

  ReplyDelete

© Happy daysAll rights reserved