French New Year's Eve

03/01/2013Ihanaa alkanutta vuotta muruset! Palataan täällä vielä hetkeksi uuden vuoden juttuihin, toivottavasti jaksatte vielä sitä aihetta :) Itse juhlistin uutta vuotta samassa tutussa kaveriporukassa, jonka kanssa olemme jo monta vuotta vaihtaneet ja juhannusta juhlineet. Ja täytyy sanoa, että ilta oli oikein onnistunut, hauskaa oli!
Vastasimme ystäväni E:n kanssa lähes koko juhlien järkkäämisestä, eli suunnittelimme menun, kattauksen, koristeet ja vielä pyöräytimme tarjoilut juhliin. Pienistä tuulihattuvastoinkäymisistä huolimatta kaikki onnistui hyvin ja tarjottavat maistuivat kaikille. Itse olin kovin tyytyväinen niin tarjoiluihin kuin kattaukseenkin, johon pienin kätösini askartelin kaikenlaista :)
Nyt muistelen hymyssä suin iltaa ja odottelenkin jo seuraavia jengimme kekkereitä innolla! Miten teidän vuoden vaihde sujui? :)


// Here's some photos of our New Year's Eve, which we celebrated French style.

10 comments:

 1. Vau miten ihana kattaus ja varmasti upea ilta! Quelle bonne idée!

  Bonne Année à toi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, merci Maija et bonne année à toi aussi! :) Oli kyllä erittäin onnistunut ilta jopa omasta mielestäni!

   Delete
 2. Vaude miten ihania juttuja olet keksinyt! Toi on ihana toi patonkien käärö ja ruoat näyttävät kaikki supermakoisilta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiitos Kelli! (: Käytin tuota kääröä viime vappuna kun piti saada patongit täytteineen päivineen kuljetettua piknikille, ja osoittautui todella näppäräksi!

   Delete
 3. Oijj miten ihania juttuja <3 :) Tässähän inspiroituu itekin pitämään jotain kekkereitä kun niin ihanan näköstä on ! Noi patongit kääröineen näyttää superkivoilta !

  ooh la la ! :)

  -Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kekkerit on parhaita! Ja niihin juttujen keksiminen (jos vain on aikaa), eli suosittelen ;) Kiitos vain!

   Delete
 4. Replies
  1. No niinpä ;) Tuli jo itselleenkin nälkä näitä kuvia lisäillessä :D

   Delete
 5. Wow, olettepa todella panostaneet esille laittoon ja ruokiin! Tulee itsellekin into järkätä juhlat. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, me oltiin kyllä ystävän kanssa aika tohkeissamme näistä! Mukava, että saatiin näkymään myös ulospäin! :) Ja eikun juhlia suunnittelemaan vaan! ;)

   Delete

© Happy daysAll rights reserved